Schmitz Cargobull - M.KO. de gesloten motorwagenopbouw,

De uitdagingen voor het hedendaagse distributievervoer nemen toe, de behoeften van de consumenten en ook de in stedelijke gebieden gestelde eisen nemen toe. Daarmee nemen ook de eisen aan de handel en toeleveranciers toe.

Wij zien het als onze uitdaging om u op de dagelijkse praktijk afgestemde voertuigen te leveren waarmee markten, retailers en discounters adequaat bevoorraad kunnen worden. Het gaat dus om de best mogelijke oplossing voor uw dagelijkse taken in het distributievervoer.

Onze M.KO motorwagenopbouw biedt hiervoor de oplossingen. Onze bakwagens zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen van de gesloten motorwagenopbouw en aanhangers tot de city-opleggers, wissellaadbakken en schuifzeil motorwagenopbouw. Het wordt bewaakt met de modernste techniek, zoals bijv. onze trailertelematica en heeft daarom een zeer betrouwbare koelketen. Tevens heeft onze M.KO Cool een energie-efficiënte temperatuurgeleiding wat realiseerbaar is door onze opbouw van FERROPLAST® en zeer efficiënte koelmachines. Voor de bescherming tegen nachtelijk geluidsoverlast heeft de M.KO een stille handling en voldoet hij aan de PIEK criteria.

Distributievervoer heeft vele gezichten en daarom bestaat de perfecte distributiewagen ook niet, alleen uw perfecte distributiewagen. Gericht op uw behoeften en afgestemde oplossingen kunnen wij uw vrachtwagen optimaal op uw takenpakket voorbereiden. De basis daarvoor is altijd de robuuste opbouw van FERROPLAST® die door zijn lijmvoegtechniek voor een uitstekende stabiliteit zorgt.

1 concept x 2 wanddiktes x 3 gewichtsklassen.
D
e formule voor uw distributiewagen.

Even veelzijdig als de taken in het temperatuurgeleide vervoer zijn ook de eisen aan de daarvoor ingezette voertuigen. Ons modulaire concept stelt u in staat om alle essentiële uitvoeringskenmerken vrij met elkaar te combineren. Dit biedt u de beste garantie voor een rendabele oplossing voor uw transportactiviteiten.

  • Twee wanddiktes: Een keuze tussen 45 mm voor een optimaal gewicht of 60 mm voor een optimale isolatie. Hierbij profiteert u van een maximaal laadvermogen met 45 mm wanddikte of van lage energiekosten bij de koeling van de gesloten opbouw met 60 mm wanddikte.
  • Drie gewichtsklassen: Van de wendbare 12-tonner voor de bevoorrading van kleine  winkels en de flexibele 18-tonner voor variabele capaciteiten met of zonder aanhanger tot de 25-tonner als efficiënt alternatief voor de doorladercombinatie..
  • Lengtes: van 6.050 mm tot 8.900 mm, zelfs andere lengtes zijn op verzoek te bouwen.

Samen met u gaan we kijken naar de transportbehoefte en gaan we kijken hoe we uw wensen kunnen laten uit komen in de specificatie van de opbouw. In samenwerking met onze engineers zullen we opbouw gaan ontwerpen en uitwerken zodanig dat de specificatie voldoet aan uw wensen, verwachtingen en eisen.

Vraag hier gratis tickets aan voor een bezoek aan Transport Compleet.