Nooteboom pakt uit op Transport Compleet

Nooteboom Trailers pakt stevig uit op de beurs Transport Compleet, die van dinsdag 3 tot en met donderdag 5 september plaatsvindt in de Evenementenhal in Gorinchem. Zo heeft Nooteboom een stand in de hal (standnummer D145), is er een groot Nooteboom Experience plein op het buitenterrein en worden dagelijks meerdere interactieve presentaties gegeven door de Nooteboom Academy.

Verschillende Nooteboom voertuigen zullen deze dagen te zien zijn, zoals semidiepladers uit het SMART programma, de Manoovr semidieplader alsmede een van de grootste EURO-PX dieplader combinaties met Interdolly. Op de Nooteboom stand in de hal worden ook presentaties van het NoVAB Aslast berekeningsprogramma gegeven. Om de bezoekers optimaal van dienst te kunnen zijn, is Nooteboom vertegenwoordigd met een grote personele bezetting op het gebied van Verkoop, Service en uiteraard de Academy inclusief de specialisten van opleidingspartner V-TAS.

Transport Compleet Nooteboom Academy

Nooteboom Experience plein

Op het buitenterrein komt een Nooteboom Experience plein van ruim 700m2, waar verschillende voertuigen worden gepresenteerd. Dagelijks worden meerdere demonstraties verzorgd door de Nooteboom Academy waarbij Code95 centraal staat. Want specialistenwerk vraagt om uitzonderlijke opleidingen zoals de 13 verschillende cursussen van de Nooteboom Academy. Als bezoeker aan het Nooteboom Experience plein krijg je de mogelijkheid om actief aan de diverse demonstraties deel te nemen.