Kennis van personeelsdiensten en opleidingen

Even 'bijtanken' op de Transport Compleet in Gorinchem? Breng een bezoek aan de stand van JobTrans: H109. Interessant voor iedereen met interesse in en kennis van personeelsdiensten en opleidingen in de transport en logistiek. Zo kun je je inhoudelijk bijtanken over een bepaald onderwerp, vragen stellen, discussiëren of gewoon luisteren en meer leren over een specifiek onderwerp. Ook maak je kans op een gratis Code 95-cursus wanneer je de verkeersquiz doet.

Diverse scholingsmogelijkheden

Tijdens de beurs geeft JobTrans meer informatie over hun (praktijkgerichte) opleidingen, cursussen en trainingen. Er zijn talloze mogelijkheden, zowel met als zonder Code 95. Indien gewenst stelt JobTrans een cursus op maat samen. Bedrijven die SOOB afdragen, kunnen gebruikmaken van een subsidie om de studiekosten te verlagen. Ook werkgevers die een opleiding voor kantoorpersoneel willen vergoeden kunnen in aanmerking komen voor SOOB-subsidie. Zo vallen de studiekosten aanzienlijk lager uit. Hier heeft JobTrans onlangs een blog over geschreven: https://www.jobtrans.nl/blog/wat-betekent-de-nieuwe-soob-subsidieregeling-voor-jou.

Deel jouw personeelsvraagstuk

Hoe zit het met jouw personeel? Heb je de juiste medewerkers in huis om de klus te klaren? Je weet als geen ander dat zonder hen het logistieke proces knarsend tot stilstand komt. Dan is het goed te weten dat je personeelsvraagstukken in goede handen zijn bij JobTrans. Benieuwd wat JobTrans voor jou kan betekenen? Tijdens de beurs vertelt JobTrans je er graag meer over.

Maak nu een afspraak

JobTrans is op 3, 4 en 5 september a.s. van 14:00 tot 22:00 uur aanwezig. Je kunt zelf bepalen op welk moment je langskomt. Gedurende de beurs kun je in gesprek gaan met hun adviseurs. Wil je zeker zijn van een persoonlijk adviesgesprek? Neem dan alvast contact met hen op via 0341 820 300 en plan een afspraak op de beurs in met Jeroen van Loo, William Dekker, Klaas Hogenhout of Wil-Jan van Dijk. Ga voor meer informatie over JobTrans naar https://www.jobtrans.nl.

JobTrans ziet je graag op de Transport Compleet in Gorinchem!