Transport Compleet Gorinchem nog twee dagen lang in teken van relatiebeheer, innovaties en kennisoverdracht

De vakbeurs Transport Compleet is gisteren (3 september) succesvol afgetrapt in Gorinchem. Op en rondom de beursvloer zijn volop trailers en trucks van meerdere merken onder één dak te zien. Ook het buitenterrein staat dit jaar vol met demovoertuigen. Tijdens de openingsdag werd er in alle gangpaden genetwerkt en ontving de beursorganisatie positieve geluiden van meerdere exposanten over geschreven orders. “Ondanks dat we steeds meer kennisoverdracht toevoegen aan het concept, blijft het zaken doen ook één van de belangrijkste pijlers. Het is mooi om te zien dat dat direct op de eerste dag alweer gebeurde bij verschillende exposanten”, zegt Floris Valk namens beursorganisator Easyfairs.

Het beursteam zocht op de eerste dag niet alleen de dialoog op met exposanten, maar deed dat ook met de vele duizenden bezoekers. De reacties die naar voren kwamen varieerden van ‘Transport Compleet is een echte allround beurs’, ‘Nagenoeg alles wat jou als transportbedrijf raakt, is hier te vinden’ tot ‘Het is een laagdrempelige vakbeurs. Dit is vooral fijn als je nieuwe producten en diensten wilt inventariseren en contact wilt leggen met potentiële leveranciers’.

Naast een uitgebreide beursvloer met een groot scala aan exposanten, kunnen bezoekers ook aanschuiven bij kennissessies die gratis worden aangeboden op Transport Compleet Gorinchem. Vandaag en morgen zijn meerdere sessies over: De Safety Deal ‘Vertrouwen op Veiligheid’: een sleutel tot duurzaamheid, Carrosseriebouw 2025, Ladingszekering en effecten van verkeerde belading, Slimme logistiek: van pilots naar doen! – doet u mee? en Een veiliger, schoner en efficiënter wagenpark via data gedreven mentoring.

Marktleiders en regionale aanbieders

Transport Compleet is één van de belangrijkste platformen in Nederland die professionals binnen het wegtransport met elkaar verbindt. Zo bieden (inter)nationale marktleiders bezoekers een kijkje in de toekomst door hun nieuwste technieken en innovaties te tonen. Anderzijds presenteren zich ook tal van regionale aanbieders met hun nieuwe producten en diensten. Tijdens deze vakbeurs kunnen bezoekers met één bezoek meer dan 215 relaties en leveranciers ontmoeten.

Openingstijden Transport Compleet Gorinchem

Transport Compleet is op woensdag 4 en donderdag 5 september 2019 te bezoeken van 14.00 tot 22.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.transportcompleet.nl.