TrendZ Voorjaar Gorinchem 2018

Het grootste inkoopmoment voor de retail en detailhandel uit de Benelux

Na een zeer geslaagde editie van TrendZ Voorjaar 2017 met meer exposanten en bezoekers dan ooit tevoren, kijken wij graag alweer vooruit naar de 13e editie van TrendZ Voorjaar Gorinchem die plaatsvindt van 14 t/m 16 januari 2018. TrendZ is inmiddels uitgegroeid tot een enorm internationaal inkoopmoment met exposanten uit de gehele Benelux. …En de beurs blijft maar groeien! Wilt u uw assortiment binnen één dag uitbreiden en volop nieuwe inspiratie opdoen? Dan bent u bij TrendZ op de juiste plaats.

Met tweemaal per jaar een groots opgezet inkoopmoment – in het voor- en najaar – TrendZ het ideale event om uw inkopen te doen. U kijkt uw ogen uit! Het aanbod aan segmenten op de beursvloer is erg breed. Bekijk hier welke segmenten op de beurs vertegenwoordigd zijn.

Nieuw! In het voorjaar 2018 wordt de tweede editie van de in-house Lederwarenbeurs georganiseerd. Aankomende najaarseditie vindt de eerste editie hiervan plaats en deze zal in het voorjaar verder worden uitgebreid. Houdt de editie van TrendZ Najaar 2017 in de gaten voor de ontwikkelingen hiervan.

Deze editie komen de Participation Awards en Innovations Awards ook weer aan bod. U kunt als bezoeker weer stemmen op de beste innovaties! Houdt de website en social media hiervoor in de gaten. Bekijk hier de winnaars van vorige editie.

Kortom, TrendZ  is het grootste en meest complete inkoopmoment in Nederland waar u uw ogen uitkijkt.  U bent er toch ook bij?!

Aftermovie van &Trendz Voorjaar

Wilt u TrendZ bezoeken?

TrendZ vindt op de volgende locatie en datums plaats:


Gorinchem Voorjaar - 14, 15 & 16 januari 2018

TrendZ Najaar - 26, 27 & 28 augustus 2018

 

TrendZ Voorjaar Gorinchem 2018

Exposantenprofiel

 

Bezoekersprofiel

 

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   zondag 14 januari 2018 10.00 - 18.00 uur
Openingstijden
Dag 2   maandag 15 januari 2018 12.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   dinsdag 16 januari 2018 10.00 - 17.00 uur
Openingstijden

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Heeft u vragen over deze beurs?