Formule directeur Hubo - Angela van Dongen spreker op TrendZ

Angela van Dongen, formule directeur Decorette Hubo Multimate bij Euretco staat maandag 26 augustus op het programma in het TrendZ Café. Je treft Angela van 14:45 - 15:30 uur.

De vestiging van Hubo in Zutphen heeft er sinds enkele maanden een Homed-afdeling bij. Dit is een nieuw shop-in-shopconcept van de bouwmarktketen. Consumenten kunnen nu naast bouwmaterialen en gereedschap ook bij Hubo terecht voor hun interieur.

‘’Is de bouwmarkt hiermee de nieuwe interieurwinkel? Gaat de consument straks niet meer naar een interieurwinkel maar naar een bouwmarkt om home decoratie artikelen in te kopen?’’ Waarom ontwikkelt de markt zich deze kant op? Wat zijn de drijvers? Angela spreekt haar visie hierop uit en neemt de retailer mee in de ontwikkelingen en drijvers in de markt en doet de Hubo Homed formule ''uit de doeken''. 

Een prikkelende en interessante sessie voor de retailer. Ben je maandag 26 augustus op TrendZ? Mis Angela dan niet en schuif aan, onder het genot van een vers kopje bonenkoffie. Laat je inspireren door deze powervrouw.