Tuinbouw Relatiedagen VEN 2017

Interregionaal ontmoetingspunt voor tuinbouwprofessionals

Breng 28, 29 en 30 november 2017 een bezoek aan Tuinbouw Relatiedagen Venray! Ieder jaar vormt deze vakbeurs een centraal platform voor tuinbouwprofessionals uit Zuidoost-Nederland en de Duitse en Belgische grensgebieden. Alle segmenten uit de tuinbouwwereld komen uitgebreid aan bod. Mis het niet!
 

Bezoekersprofiel

De primaire bezoekersdoelgroep van Tuinbouw Relatiedagen bestaat uit: telers en kwekers uit de (glas)tuinbouw.

Aanvullende beursinformatie

THEMATISCHE ROUTES:
Op de beursvloer worden twee onderwerpen speciaal uitgelicht; Innovaties & Waterzuivering. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond.

Innovaties
Nieuw dit jaar is de Innovatieroute! Ontdek alle innovaties via de 'Innovatieroute' die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine.

Waterzuivering
Per 1 januari 2018 gaat de wet voor de waterzuivering in. Veel ondernemingen moeten nog een (technische) oplossing vinden voor hun bedrijf. Op de beurs kunt u via de waterzuiveringsroute in contact komen met de bedrijven die de oplossingen in huis hebben.

Sfeerimpressie Tuinbouw Relatiedagen Venray 2016

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Tuinbouw Relatiedagen VEN 2017

Heeft u vragen over deze beurs?