Tuinbouw Relatiedagen VEN 2017

Interregionaal ontmoetingspunt voor tuinbouwprofessionals

Breng 28, 29 en 30 november 2017 een bezoek aan Tuinbouw Relatiedagen Venray! Ieder jaar vormt deze vakbeurs een centraal platform voor tuinbouwprofessionals uit Zuidoost-Nederland en de Duitse en Belgische grensgebieden. Alle segmenten uit de tuinbouwwereld komen uitgebreid aan bod. Mis het niet!
 

Bezoekersprofiel

De primaire bezoekersdoelgroep van Tuinbouw Relatiedagen bestaat uit: telers en kwekers uit de (glas)tuinbouw.

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 28 november 2017 13.00 - 21.00 uur
10.30 - 13.30

De waterzuiveringsplicht gaat per 1-1-2018 gelden voor de bedekte teelten. Wat betekent dit voor grondtelers en (combinatie)bedrijven met teelten los van de ondergrond? Speciaal voor deze bedrijven organiseren LTO Glaskracht Nederland/ LLTB en Waterschap Limburg i.s.m. de Evenementenhal een waterbijeenkomst op dinsdagmorgen 28 november voorafgaand aan de beurs. Lees hier meer over het kennisprogramma! Meld u hier aan!

LTO Glaskracht Nederland
Dag 2   woensdag 29 november 2017 13.00 - 21.00 uur
10.30 - 13.00

Symposium Innovatiedilemma telers en nieuwe kennis. De teler is in de afgelopen decennia geheel verantwoordelijk geworden voor de kennis en innovatie van zijn bedrijf. Waar tot enkele jaren geleden via overheid en productschappen veel kennis voor telers beschikbaar kwam is dat nu vrijwel volledig verdwenen. Nieuwe kennis die nog wordt ontwikkelt wordt niet vanzelfsprekend meer gedeeld. Waar is nieuwe kennis, wie ontwikkelt dat en wat is de rol van de teler en andere partijen hierin? Eén ding is zeker: innovatie is onderdeel van de bedrijfsvoering om in de toekomst te kunnen blijven bestaan. Tijdens het symposium op 29 november wordt stilgestaan bij de innovatievraag aan de hand van het topsector programma 'Teelt de Grond' uit. Lees hier meer over het symposium!

WUR & Vollegrondsgroente.net
Dag 3   donderdag 30 november 2017 13.00 - 21.00 uur
10.30 - 13.30

De waterzuiveringsplicht gaat per 1-1-2018 gelden voor de bedekte teelten. Wat betekent dit voor u als substraatteler? Speciaal voor deze bedrijven organiseren LTO Glaskracht Nederland/ LLTB en Waterschap Limburg i.s.m. de Evenementenhal een waterbijeenkomst op donderdagmorgen 30 november voorafgaand aan de beurs. Lees hier meer over het kennisprogramma! Meld u hier aan!

LTO Glaskracht Nederland
13.00 - 14.30

Uitnodiging informatieve bijeenkomst MPS GAP / MPS SQ / MPS ProductProof
Donderdag 30 November om 13:00 uur wil MPS u graag informeren over de ontwikkelingen rondom certificering! Lees hier meer informatie over de bijeenkomst!

Informatieve bijeenkomst MPS GAP / MPS SQ / MPS ProductProof

Aanvullende beursinformatie

THEMATISCHE ROUTES:
Op de beursvloer worden twee onderwerpen speciaal uitgelicht; Innovaties & Waterzuivering. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond.

Innovaties
Nieuw dit jaar is de Innovatieroute! Ontdek alle innovaties via de 'Innovatieroute' die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine.

Waterzuivering
Per 1 januari 2018 gaat de wet voor de waterzuivering in. Veel ondernemingen moeten nog een (technische) oplossing vinden voor hun bedrijf. Op de beurs kunt u via de waterzuiveringsroute in contact komen met de bedrijven die de oplossingen in huis hebben.

Sfeerimpressie Tuinbouw Relatiedagen Venray 2016

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Tuinbouw Relatiedagen VEN 2017

Heeft u vragen over deze beurs?