Tuinbouw Relatiedagen VEN 2017

Interregionaal ontmoetingspunt voor tuinbouwprofessionals

Tuinbouw Relatiedagen Venray vormt jaarlijks een centraal platform voor tuinbouwprofessionals uit Zuidoost-Nederland en de Duitse en Belgische grensgebieden. Alle segmenten uit de tuinbouwwereld komen uitgebreid aan bod. Mis deze kans niet om uw organisatie te presenteren aan duizenden professionals uit binnen- en buitenland! Mis het niet en boek een stand!
  

Nieuw dit jaar is de innovatieroute! Heeft u een innovatie? Meld u deze dan zo snel mogelijk aan zodat u wordt opgenomen in de innovatieroute die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine.

Exposantenprofiel

Op de beursvloer vindt u standhouders uit de volgende segmenten: Glasgroenteteelt, Vollegrondsgroenteteelt, Snijbloementeelt, Potplantenteelt, Fruitteelt, Fruitteelt (onder glas), Boomkwekerij, Dienstverlening algemeen.

Bekijk het exposanten- en bezoekersprofiel van Tuinbouw Relatiedagen Venray 2016


Bezoekersprofiel

De primaire bezoekersdoelgroep van Tuinbouw Relatiedagen bestaat uit: telers en kwekers uit de (glas)tuinbouw.

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 28 november 2017 13.00 - 21.00 uur
10.30 - 13.30

De waterzuiveringsplicht gaat per 1-1-2018 gelden voor de bedekte teelten. Wat betekent dit voor grondtelers en (combinatie)bedrijven met teelten los van de ondergrond? Speciaal voor deze bedrijven organiseren LTO Glaskracht Nederland/ LLTB en Waterschap Limburg i.s.m. de Evenementenhal een waterbijeenkomst op dinsdagmorgen 28 november voorafgaand aan de beurs. Lees hier meer over het kennisprogramma! Meld u hier aan!

LTO Glaskracht Nederland
Dag 2   woensdag 29 november 2017 13.00 - 21.00 uur
10.30 - 13.00

Symposium Innovatiedilemma telers en nieuwe kennis. De teler is in de afgelopen decennia geheel verantwoordelijk geworden voor de kennis en innovatie van zijn bedrijf. Waar tot enkele jaren geleden via overheid en productschappen veel kennis voor telers beschikbaar kwam is dat nu vrijwel volledig verdwenen. Nieuwe kennis die nog wordt ontwikkelt wordt niet vanzelfsprekend meer gedeeld. Waar is nieuwe kennis, wie ontwikkelt dat en wat is de rol van de teler en andere partijen hierin? Eén ding is zeker: innovatie is onderdeel van de bedrijfsvoering om in de toekomst te kunnen blijven bestaan. Tijdens het symposium op 29 november wordt stilgestaan bij de innovatievraag aan de hand van het topsector programma 'Teelt de Grond' uit. Lees hier meer over het symposium!

WUR & Vollegrondsgroente.net
Dag 3   donderdag 30 november 2017 13.00 - 21.00 uur
10.30 - 13.30

De waterzuiveringsplicht gaat per 1-1-2018 gelden voor de bedekte teelten. Wat betekent dit voor u als substraatteler? Speciaal voor deze bedrijven organiseren LTO Glaskracht Nederland/ LLTB en Waterschap Limburg i.s.m. de Evenementenhal een waterbijeenkomst op donderdagmorgen 30 november voorafgaand aan de beurs. Lees hier meer over het kennisprogramma! Meld u hier aan!

LTO Glaskracht Nederland
13.00 - 14.30

Uitnodiging informatieve bijeenkomst MPS GAP / MPS SQ / MPS ProductProof
Donderdag 30 November om 13:00 uur wil MPS u graag informeren over de ontwikkelingen rondom certificering! Lees hier meer informatie over de bijeenkomst!

Informatieve bijeenkomst MPS GAP / MPS SQ / MPS ProductProof

Opbouwdagen: zaterdag 25 november 2017 08:00 - 16.00 uur, maandag 27 november 2017 08:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 30 november 2017 21:15 - 00.00 uur, vrijdag 1 december 2017 07:00 - 14.00 uur

Infomagazine Tuinbouw Relatiedagen

Visual

Infomagazine van deze beurs

Bekijk ons infomagazine en ontdek wat deze vakbeurs voor uw bedrijf kan betekenen. 

Aanvullende beursinformatie

THEMATISCHE ROUTES:
Op de beursvloer worden twee onderwerpen speciaal uitgelicht; Innovaties & Waterzuivering. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond.

Innovaties
Nieuw dit jaar is de Innovatieroute! Ontdek alle innovaties via de 'Innovatieroute' die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine.

Waterzuivering
Per 1 januari 2018 gaat de wet voor de waterzuivering in. Veel ondernemingen moeten nog een (technische) oplossing vinden voor hun bedrijf. Op de beurs kunt u via de waterzuiveringsroute in contact komen met de bedrijven die de oplossingen in huis hebben.

Exposanten informatie

Sfeerimpressie Tuinbouw Relatiedagen Venray 2016

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Gratis parkeren voor u én uw relaties
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Tuinbouw Relatiedagen VEN 2017

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beursdeelname organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Ramon Schlepers
Ramon Schlepers
Adviseur
+31 (0)523 - 289 822
Stuur mij een e-mail
Carolien van den Bosch
Carolien van den Bosch
Adviseur
+31 (0)523 - 289 826
Stuur mij een e-mail
Mignon Bosch
Mignon Bosch
Marketeer
+31 (0)523 -289 849
Stuur mij een e-mail
Bianca Leijrik
Bianca Leijrik
Marketeer
+31 (0)523 - 289 864
Stuur mij een e-mail