Uitvaart Vakbeurs 2020

Uitvaart Vakbeurs 22, 23 en 24 september 2020, Evenementenhal Gorinchem

 In 2020 zal er weer een driedaagse VTU Uitvaart Vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem plaatsvinden. Dit is hét moment waarop de uitvaartbranche bij elkaar komt! Deze dagen staan in het teken van kennis vergaren en netwerken. VTU Vakbeurs 2020 is niet alleen voor VTU-leden, maar is in het leven geroepen voor de gehele uitvaartbranche. Wij hopen u in de zomer van 2019 nader te informeren.

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 22 september 2020 10.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 23 september 2020 10.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 24 september 2020 10.00 - 18.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

De Vereniging Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche (VTU)
VTU is de belangenorganisatie voor toeleveranciers die leveren aan onder meer uitvaartverzorgers, begraafplaatsen, crematoria en mortuaria. De doelstelling van de VTU is het behartigen van de belangen van de leden en het bevorderen van hun werkzaamheden op het gebied van de toeleveranties voor de uitvaartbranche en/of de lijkbezorging. VTU is op 24 december 1993 opgericht en heeft ca. 100 leden. De kracht van de VTU is dat zij namens de gezamenlijke toeleveranciers een aanspreekpunt is voor tal van instanties en daardoor beter in staat is een ‘vuist’ te maken. VTU-leden worden voortdurend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen de branche, die door het onderling uitwisselen van informatie wordt verkregen. Dat is een belangrijke toegevoegde waarde. Niet alleen verschijnen er regelmatig nieuwsbrieven, maar ook de website van de VTU (www.vtu-online.nl) kan daarbij een belangrijke rol spelen.

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Evenementenhal App

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?