Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem 2018

Dé inspirerende inkoopbeurs voor Midden- en West-Nederland

Kom op 20, 21 en 22 januari 2018 naar alweer de 13e editie van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem, dé inspirerende inkoopbeurs voor Midden- en West- Nederland. Vakbeurs Uiterlijke Verzorging is een complete beurs voor visagisten, pedicures, nagelstylisten, schoonheidsspecialisten & masseurs. Het is de plek bij uitstek om  scherp in te kopen maar ook om kennis & inspiratie op te doen. Voor iedere branche is er een bomvol programma met demonstraties, workshops, lezingen, wedstrijden en meer. Na uw beursbezoek bent u weer helemaal op de hoogte van de laatste trends en noviteiten in uw vakgebied.

 

 

Een terugblik op Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem 2017

Scherp inkopen

Scherp inkopen

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem is de vakbeurs bij uitstek om uitgebreid en scherp in te kopen bij gerenommeerde fabrikanten, groothandelaren en leveranciers. Op de beurs kunt u kennis maken met hun producten en sluit u mooie deals.

Kennis & Inspiartie voor iedere branche

Kennis & Inspiartie voor iedere branche

Op Vakbeurs Uiterlijke Verzorging krijgt iedere branche de aandacht die zij verdient. Naast een uitgebreid aanbod exposanten is er voor iedere branche een programma met volop activiteiten. Zo zijn er workshops, demonstraties, presentaties, wedstrijden en meer! De kennis en inspiratie die u opdoet kunt u direct toepassen in uw eigen praktijk of salon.

Bezoekersprofiel

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging richt zich op diverse segmenten binnen de uiterlijke verzorgingsbranche. Bezoekers van deze vakbeurs zijn zelf ook werkzaam in de branche als:

- Pedicures

- Nagelstylisten

- Schoonheidsspecialisten

- Visagisten

- Masseur

Exposantenprofiel

Als fabrikant, importeur, groot- of tussenhandelaar in een van onderstaande segmenten mag u niet ontbreken tijdens Vakbeurs Uiterlijke Verzorging:

- Pedicure

- Schoonheidsspecialisten

- Visagie

- Massage- en wellnessbranche (waaronder sauna en zonnestudio’s)

- Afslankbranche

- Accessoires

- Opleidingsinstituten

- Nagelstyling

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   zaterdag 20 januari 2018 10.00 - 17.00 uur
Openingstijden
Dag 2   zondag 21 januari 2018 10.00 - 17.00 uur
Openingstijden
Dag 3   maandag 22 januari 2018 10.00 - 17.00 uur
Openingstijden

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 1 persoon (toegang vanaf 16 jaar)
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem 2018

Heeft u vragen over deze beurs?