Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem 2018

Dé inspirerende inkoopbeurs voor Midden- en West-Nederland

Kom op 20, 21 en 22 januari 2018 naar alweer de 13e editie van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem. Vakbeurs Uiterlijke Verzorging is een complete beurs voor schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicures, visagisten, masseurs en combisalons. De vakbeurs is hét inkoopmoment voor het voorjaar.  Je kunt er scherp inkopen en daarnaast kennis en inspiratie opdoen.

Drie dagen lang staat er een uitgebreid en gevarieerd exposantenaanbod voor je klaar. Daarnaast is er voor iedere branche een bomvol programma met demonstraties, workshops, lezingen, wedstrijden én meer. Na je beursbezoek ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste trends en noviteiten in jouw vakgebied.

 

  

 

 Een terugblik op Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem 2017

Scherp inkopen voor het voorjaar

Scherp inkopen voor het voorjaar

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem is de vakbeurs bij uitstek om na de drukte van de feestdagen scherp in te kopen voor het voorjaar. Ook deze editie presenteren we weer een uitgebreid en gevarieerd exposantenaanbod met gerenommeerde fabrikanten, groothandelaren en leveranciers voor iedere branche. Op de beurs kun je kennis maken met hun producten en kun je gebruik maken van mooie beurs aanbiedingen.

Kennis & Inspiratie voor iedere branche

Kennis & Inspiratie voor iedere branche

Op Vakbeurs Uiterlijke Verzorging krijgt iedere branche de aandacht die zij verdient. Voor iedere branche is er een programma bomvol activiteiten. Zo zijn er workshops, demonstraties, presentaties, wedstrijden en meer! De kennis en inspiratie die je opdoet kun je direct toepassen in je eigen praktijk of salon.

Beursprogramma

Dag 1   zaterdag 20 januari 2018 10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00

     

Programma
Dag 2   zondag 21 januari 2018 10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00

     

Programma
Dag 3   maandag 22 januari 2018 10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00

     

Alles voor de visagiste

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem 2018

Exposantenprofiel

Als fabrikant, importeur, groot- of tussenhandelaar in een van onderstaande segmenten mag u niet ontbreken tijdens Vakbeurs Uiterlijke Verzorging:

- Schoonheid

- Nagelstyling

- Pedicure

- Massage- en wellnessbranche 

- Opleidingen

- Verpakkingen

- Dienstverlening

- Software

Bezoekersprofiel

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging richt zich op diverse segmenten binnen de uiterlijke verzorgingsbranche. Bezoekers van deze vakbeurs zijn zelf ook werkzaam in de branche:

- Schoonheid 

- Nagelstylimg

- Pedicure

- Visagie

- Massage

Actueel

Aanvullende beursinformatie

Kinderopvang

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging hanteert, op verzoek van exposanten, een minimum leeftijd van 16 jaar voor bezoekers.

Voor wie geen oppas kan regelen en graag de beurs wilt bezoeken is er kinderopvang. De opvang voor kinderen van 0 tot en met 16 jaar wordt ter plaatse verzorgd door Kinderopvang Tante Marloes. De medewerkers van Tante Marloes zijn gediplomeerd pedagogisch medewerkers met veel ervaring in het vak. Minimaal één van de medewerkers die aanwezig is, zal in het bezit zijn van een (kinder)EHBO diploma en/of BHV diploma. Daarnaast zijn alle medewerkers in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Er worden leuke activiteiten verzorgd voor alle leeftijden. Zo kan iedereen genieten van een leuke dag!

 

WIN, WIN, WIN!

Tijdens Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem verloten Sunstar, Back Quality Ergonomics en Bellezi mooie prijzen. Breng een bezoek aan hun stand en wie weet win jij een van de volgende prijzen:

Een behandelstoel t.w.v. € 899,- aangeboden door Sunstar (stand nr. 233)
 Een ergonomische werkstoel aangeboden door Back Quality Ergonomics (stand nr. 174)
Een meubelset met lamp, trolley, lamphouder en stoel aangeboden door Bellezi (stand nr. 177) 
Een PRO bleeklamp plus 250 t.w.v. € 3375,- aangeboden door Ultra White Company (stand nr. 178)

 

Beauty & WIN actie

Ook tijdens Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem is er weer dagelijks een gave WIN ACTIE voor u als bezoeker. Diverse exposanten geven bij een aankoop lootjes weg waar u dagelijks de mooiste prijzen mee kunt winnen. De loting vindt dagelijks plaats om 16.00 uur.

De Beauty & WIN actie wordt mogelijk gemaakt door:
Miracle House
Botanical Beauty
Puurr by Face to Face
Walking Trading International
Snel Import VOF
Caroline Cosmetics
Beauty Care Emmen
Konad Benelux
Safety4you
Ginkel's Cosmetica
Joop Vermoolen
SmilingWorld
MAZ Beautyland
Knappe Nagels
Embron bedrijfskleding
Deconails
De Kleding-truck
L'oyé Cosmetics

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 1 persoon (toegang vanaf 16 jaar)
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren

Heeft u vragen over deze beurs?