Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem 2019

Dé inspirerende inkoopbeurs voor Midden- en West-Nederland

Kom op 19, 20 en 21 januari 2019 naar de 14 editie van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem! Vakbeurs Uiterlijke Verzorging is een complete beurs voor schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, visagisten, masseurs en combisalons. De vakbeurs is hét inkoopmoment voor de winter. Je kunt scherp inkopen en daarnaast veel kennis en inspiratie opdoen. 

Scherp inkopen

Scherp inkopen

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging is dé vakbeurs om na de drukte van de feestdagen in te kopen. Met een gevarieerd aanbod aan exposanten met gerenommeerde fabrikanten, groothandelaren en leveranciers is er aandacht voor iedere branche. Op de beurs kun je kennis maken met met de nieuwste producten en gebruik maken van mooie aanbiedingen.

Kennis & Inspiratie

Kennis & Inspiratie

Op Vakbeurs Uiterlijke Verzorging krijgt iedere branche veel aandacht. Iedere branche heeft een eigen programma die vol met verschillende activiteiten staat. Er zijn workshops, presentaties, demonstraties, wedstrijden en meer! Alle kennis die je op doet kun je direct toepassen in je eigen salon of praktijk.

Bezoekersprofiel

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging richt zich op diverse segmenten binnen de uiterlijke verzorgingsbranche. Bezoekers van deze vakbeurs zijn zelf ook werkzaam in de branche:

Schoonheid         Nagelstyling        Pedicure      Visagie       Massage

Exposantenprofiel

Als fabrikant, importeur, groot- of tussenhandelaar in een van onderstaande segmenten mag u niet ontbreken tijdens Vakbeurs Uiterlijke Verzorging:

Schoonheid         Nagelstyling        Pedicure      Visagie       Massage- en wellnessbranche

Opleidingen         Verpakkingen      Dienstverlening       Software

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   zaterdag 19 januari 2019 10.00 - 17.00 uur
Openingstijden
Dag 2   zondag 20 januari 2019 10.00 - 17.00 uur
Openingstijden
Dag 3   maandag 21 januari 2019 10.00 - 17.00 uur
Openingstijden

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem 2018 Sfeerimpressie

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 1 persoon
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem 2019

Heeft u vragen over deze beurs?