Terugblik op de beurs:

In totaal bezochten 4.600 geïnteresseerden Vakbeurs Uiterlijke Verzorging op 15, 16 en 17 oktober in Evenementenhal Venray. Dat zijn bijna duizend bezoekers meer dan in 2015. Ook het exposantenaantal schoot omhoog naar 100, bijna een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar.

Stijgende lijn doorzetten

In aanloop naar Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray groeide het exposantenveld fors. De teller eindigde uiteindelijk op maar liefst 100 exposanten, een record aantal voor de editie in Venray. Bezoekers waren zeer tevreden over de uitbreiding van de beursvloer. “Heel goed neergezet deze beurs. Leuke afwisselende stands en een hapje en drankje. Ik heb echt een hele leuke dag gehad.” en “ik vond dit een hele goede beurs, ik kom volgend jaar zeker terug!”, is slechts een greep uit de positieve reacties.

“Het beursconcept slaat aan. Sinds deze editie heeft elke beautybranche haar eigen programma op de beursvloer. Dat blijkt een schot in de roos te zijn, want het leverde veel positieve geluiden op”, zegt Giny Hurink namens Evenementenhal. De organisatie sprak al eerder zijn vertrouwen uit in deze titel en wil de stijgende lijn komende editie verder doortrekken. Ook de beurzen in Hardenberg en Gorinchem zijn groeiende.

Benelux Beauty Award

Tijdens de beurs vond de Benelux Beauty Award plaats. De visagiewedstrijd kon rekenen op veel belangstelling en het niveau van de deelnemers was bijzonder hoog. Voor volgend jaar willen Evenementenhal en de organisatie van de Benelux Beauty Award het event nog verder uitbreiden en grootser neerzetten.

Eigen event voor kappers

De eerstvolgende editie van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging vindt plaats op 28, 29 en 30 januari in Evenementenhal Gorinchem. Wegens het succes in Hardenberg en Venray wordt ook in Gorinchem voor iedere branche een eigen programma ingericht. Voor kappers beoogt de organisatie een apart 1-daags evenement op te zetten. Het verzoek voor een grootser event voor kappers komt vanuit de markt, zegt Giny Hurink.  Met een apart event verwacht Evenementenhal deze wens te kunnen invullen.

Meer informatie over Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem is te vinden op www.evenementenhal.nl/uv-gorinchem