Vakbeurs Vollegrond 2018

De voedingsbodem voor de vollegrondssector

 

Vakbeurs Vollegrond is hét evenement voor de vollegrondstuinbouw. De beurs heeft een nationale focus en alle facetten uit de sector komen aan bod. Een vruchtbare bodem voor alle vollegrondsteelten.

De nieuwste ontwikkelingen en slimme technologieën zorgen er de komende jaren voor dat de Nederlandse tuinbouw grote stappen voorwaarts zet. Wees voorbereid op wat komen gaat! 

Demonstraties, kennissessies, workshops en proeverijen zorgen ervoor dat de bezoeker van Vakbeurs Vollegrond helemaal thuis is in wat speelt in de sector. Thema’s als gewasbescherming, werkgelegenheid en toekomstgerichte oplossingen worden uitgelicht. Kortom, alle ingrediënten om de nieuwste ontwikkelingen in de markt te beleven.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Tijdens Vakbeurs Vollegrond worden diverse demonstraties, kennissessies en workshops gegeven. Ontdek innovaties op een interactieve manier en blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Na een bezoek aan de vakbeurs bent u helemaal thuis in wat speelt in de vollegrondssector.

Totaalaanbod voor telers en kwekers

Totaalaanbod voor telers en kwekers

Vakbeurs Vollegrond biedt een totaalaanbod voor telers en kwekers. Van uitgangsmaterialen tot verpakkingen en van gewasbescherming tot afzetorganisaties, alle segmenten uit de vollegrondstuinbouwwereld komen uitgebreid aan bod.

Bezoekersprofiel

De primaire bezoekersdoelgroep van Vakbeurs Vollegrond bestaat uit telers en kwekers die actief zijn in de vollegrondstuinbouw:

  Groenteteelt 
Fruitteelt
Bloemkwekerij
Bollenteelt
Boomkwekerij
Paddenstoelen
Plantenteelt

Exposantenprofiel

De exposanten van Vakbeurs Vollegrond zijn alle partijen die vollegrondstelers en -kwekers nodig hebben voor het produceren en vermarkten van hun gewassen. Dit zijn onder andere fabrikanten, importeurs, leveranciers en groot- en tussenhandelaren uit de volgende segmenten: 

Uitgangsmaterialen, veredeling en vermeerdering
Bodem, potgrond en substraten
Water: installaties, behandeling, irrigaties & management
Technische benodigdheden
Gewasbescherming
Meststoffen en bodemverbetering
Oppotmachines
Intern transport
Land- en tuinbouwmechanisatie
Loonwerk
Verpakkingsmaterialen en -machines, etiketten, trays/potten
Koeltechniek
Werkkleding/Persoonlijke beschermingsmiddelen
Afzetorganisaties/veilingen
Telerscoöperatie
Kennis- en dienstverlening
Personeelsbemiddeling/payrolling
Belangenbehartiging

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   woensdag 28 november 2018 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 2   donderdag 29 november 2018 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Heeft u vragen over deze beurs?