Workshop Financieel beheer voor vollegrondsgroentebedrijven

Komt u op 28 november 2018 naar Vakbeurs Vollegrond? Meldt u dan hier aan voor de workshop “Financieel beheer voor vollegrondsgroentebedrijven”, verzorgd door René Boots en Harald Teunissen van ABAB in samenwerking met Ulko Stoll, hoofdredacteur van v/d Grond. 

Workshop

De workshop vindt plaats voorafgaand aan de vakbeurs, om 11.30 uur in de Evenementenhal te Venray.

Grip krijgen en houden op het bedrijf. Inzicht in de vele aspecten van het vollegrondsgroentebedrijf. Alle bedrijven in de vollegrondsgroente zijn op zoek naar inzicht en beheersing van de bedrijfsprocessen. Niet vreemd want de bedrijven van nu zijn niet meer de bedrijven van 10 jaar geleden. Niet alleen teelt is belangrijk ook afzet, certificering, arbeid en geldstromen.
 
In de workhops “Financieel beheer voor vollegrondsgroentebedrijven” krijgt u tips van accountants van ABAB. Rene Boots en Harald Theunissen laten via een dashbord zien welk inzicht de teler kan creëren op zijn bedrijf.
 
Daarnaast geeft ABAB fiscale tips over fiscale maatregelen die mogelijk zijn als gevolg van droogte in 2018. Een zeer actueel onderwerp, gezien de droge en hete zomer die we achter de rug hebben. De workshop wordt gegeven door René Boots, agrarisch bedrijfsadviseur bij ABAB Accountants en Adviseurs, en Ulko Stoll, hoofdredacteur van ‘v/d Grond’. Geïnteresseerden voor deze workshop dienen zich aan te melden via www.vollegrondsgroente.net in het blokje gewasnetwerkdagen.
 

Wij ontmoeten u graag tijdens de Vakbeurs Vollegrond en nodigen u van harte uit voor de workshop. Daarnaast bent u zowel 28 als 29 november welkom bij de stand van ABAB met nummer A109. Kom proeven van onze smoothie, raad de ingrediënten en maak kans op een ballonvaart!