Vélovak 2019

            

Dé efficiënte fietsvakbeurs voor de Benelux

Op 22, 23 en 24 september 2019 vindt de derde editie van Vélovak, het B2B evenement voor de tweewielerbranche, plaats in Evenementenhal Gorinchem. Vélovak is dé complete fietsvakbeurs speciaal voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche van de Benelux.

Het event biedt de retailer alles voor zijn winkelinrichting en werkplaats en een overzicht van de nieuwe collecties fietsen, kleding, accessoires van meer dan 200 merken van de officiële dealers of importeurs. Daarnaast zal er ook een kijkje in de toekomst worden genomen met seminars en talks. Vélovak is, vlak voor het nieuwe seizoen, het inkoop-, netwerk- en kennismoment voor de fietsenhandel in de Benelux.
 

 

Bezoekersprofiel

Klik op de afbeelding voor meer informatie om een nog beter beeld te krijgen van de bezoekers van Vélovak.

Exposantenprofiel

Klik op de afbeelding voor meer informatie om een nog beter beeld te krijgen van de exposanten van Vélovak.

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   zondag 22 september 2019 12.00 - 18.00 uur
Openingstijden
Dag 2   maandag 23 september 2019 10.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   dinsdag 24 september 2019 10.00 - 18.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

Meld jouw supermonteur aan voor de Vélovakman Award 2019

Ben jij die technische crack voor wie de fiets geen geheimen heeft? Doe dan mee aan deze vakwedstrijd en meet je kennis met de beste technici uit Nederland en Vlaanderen!

De Vélovakman Award is een initiatief van de Vélovakman organisatie en NieuwsFiets.nu. Juncker Bike Parts is hoofdsponsor met het nieuwe, exclusieve fietsgereedschapsmerk Unior Bike Tools.
Voor de goede orde: zowel mannelijke als vrouwelijke fietstechnici, beginner en master zijn welkom om aan de vakwedstrijd deel te nemen!

Inschrijven kan via mail.

Sfeerimpressie Velovak 2018

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Deze Full Service Formule maakt ons uniek
  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Drankjes geheel verzorgd en gratis

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?