Vélovak 2019

Dé efficiënte fietsvakbeurs voor de Benelux

 

Op 22, 23 en 24 september 2019 vindt de derde editie van Vélovak, het B2B evenement voor de tweewielerbranche, plaats in Evenementenhal Gorinchem. Vélovak is dé complete fietsvakbeurs (met een blik op de toekomst) speciaal voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche van de Benelux.

Het event biedt de retailer alles voor zijn winkelinrichting en werkplaats en een overzicht van de nieuwe collecties fietsen, kleding en accessoires van meer dan 200 merken van de officiële dealers of importeurs. Daarnaast zal er ook een kijkje in de toekomst worden genomen met seminars en talks. Vélovak is, vlak voor het nieuwe seizoen, het inkoop-, netwerk en kennismoment voor de fietsenhandel in de Benelux.

 

Bezoekersprofiel

De bezoekers van Vélovak zijn de tweewieler retailers, online fietsenhandel en fietsenreparateurs uit Nederland en Vlaanderen.

Exposantenprofiel

De exposanten van Vélovak richten zich op de retail en online fietsenhandel en/of fietsenreparateurs. Hier vindt de fietsvakman leveranciers en partners van:

  • Fietsen: Stadsfietsen, racefietsen, MTB/ATB, Elektrisch, kinderfiets, speciale fietsen
  • Accessoires: kleding, fietsonderdelen, accessoires, sportvoeding
  • Winkelinrichting: signalisatie, inventaris, systemen
  • Werkplaats: gereedschap, inrichting, gebruiksartikelen
  • Retailservices: verzekering, training

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   zondag 22 september 2019 12.00 - 17.00 uur
Openingstijden
Dag 2   maandag 23 september 2019 14.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   dinsdag 24 september 2019 14.00 - 21.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

Meld jouw supermonteur aan voor de Vélovakman Award 2019

Ben jij die technische crack voor wie de fiets geen geheimen heeft? Doe dan mee aan deze vakwedstrijd en meet je kennis met de beste technici uit Nederland en Vlaanderen!
De Vélovakman Award is een initiatief van de Vélovakman organisatie en NieuwsFiets.nu. Juncker Bike Parts is hoofdsponsor met het nieuwe, exclusieve fietsgereedschapsmerk Unior Bike Tools.
Voor de goede orde: zowel mannelijke als vrouwelijke fietstechnici, beginner en master zijn welkom om aan de vakwedstrijd deel te nemen!

Inschrijvingen vanaf januari 2019.

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Deze Full Service Formule maakt ons uniek
  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Drankjes geheel verzorgd en gratis
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Vélovak 2019

Heeft u vragen over deze beurs?