Vélovak 2019

            

Het inkoop-, netwerk, en kennismoment voor de tweewielerindustrie in de Benelux met 200+ officiële merken

Op 22, 23 en 24 september 2019 vindt het inkoop-, netwerk- en kennismoment voor de tweewielerindustrie met 200+ officiële merken plaats in Evenementenhal Gorinchem. Vélovak is dé complete fietsvakbeurs speciaal voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche van de Benelux. Vélovak is hét inkoopmoment voor de retailer in de tweewielerbranche, die een podium biedt aan zowel grote, als kleine bedrijven. Het is kort na de Eurobike en ruimschoots voor het nieuwe seizoen. Het event biedt de retailer alles voor zijn winkelinrichting en werkplaats en een overzicht van de nieuwe collecties fietsen, kleding, accessoires van meer dan 200 merken van de officiële dealers of importeurs. Eind september is het ideale moment om als retailer de nieuwe ontwikkelingen te ontdekken bij de, officiële merken distributeurs, voor de Benelux.

Het aanbod op Vélovak varieert van stadsfietsen tot hippe singlespeed racers en sportieve modellen, van fietskleding tot sportvoeding en van fietsonderdelen tot kwaliteitsproducten voor het onderhoud van de tweewieler. Maar ook leveranciers voor winkel en werkplaats zijn er te vinden en is er een kennisprogramma in samenwerking met het fietsvakblad Tweewieler, dat zich specifiek richt op de uitdagingen van de fietsenhandel. Verder wordt het ambacht van fietsenmaker uitgelicht door middel van de Vélovakman Award die tijdens Vélovak wordt gehouden. De Vélovak­man Award wordt georganiseerd door Vélovak met medewerking van Tweewieler Academy en gesponsord door Unior Bike Tools by Juncker Bike Parts.


 

 

Exposantenprofiel

Klik op de afbeelding voor meer informatie om een nog beter beeld te krijgen van de exposanten van Vélovak.

Bezoekersprofiel

Klik op de afbeelding voor meer informatie om een nog beter beeld te krijgen van de bezoekers van Vélovak.

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   zondag 22 september 2019 12.00 - 18.00 uur
Openingstijden
Dag 2   maandag 23 september 2019 10.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   dinsdag 24 september 2019 10.00 - 18.00 uur
Openingstijden

Opbouwdagen: zaterdag 21 september 2019 08:00 - 18.00 uur, zondag 22 september 2019 08:00 - 11.45 uur

Afbouwdagen: dinsdag 24 september 2019 18:15 - 00.00 uur, woensdag 25 september 2019 07:00 - 11.00 uur

Aanvullende beursinformatie

Meld jouw supermonteur aan voor de Vélovakman Award 2019

Ben jij die technische crack voor wie de fiets geen geheimen heeft? Doe dan mee aan deze vakwedstrijd en meet je kennis met de beste technici uit Nederland en Vlaanderen!
De Vélovakman Award is een initiatief van de Vélovakman organisatie en NieuwsFiets.nu. Juncker Bike Parts is hoofdsponsor met het nieuwe, exclusieve fietsgereedschapsmerk Unior Bike Tools.
Voor de goede orde: zowel mannelijke als vrouwelijke fietstechnici, beginner en master zijn welkom om aan de vakwedstrijd deel te nemen!

Ga de uitdaging aan en schrijf je hier in.

 

STANDHOUDERSINFORMATIE  

Onderstaande informatie is van belang wanneer u exposant bent van Vélovak 2019. 
 

 

Uitnodigingenservice

Header_-_Uitnodigingsservice_-_blog_2.png

Exposure buiten uw beursstand

Wilt u extra exposure tijdens Vélovak? Wij bieden u nu diverse mogelijkheden tot sponsoring. Neem bij interesse en aanvraag sponsoring contact op met Kevin van der Ploeg.

 

Sfeerimpressie Velovak 2018

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Deze Full Service Formule maakt ons uniek
  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van gratis drankjes op de diverse terrassen op de beursvloer.
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice

Volg ons op social media

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Een eventmanager, adviseur en productmanager buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Mascha de Bruin
Mascha de Bruin
Adviseur
+31 (0)183 - 680 693
Stuur mij een e-mail
Will Scheper
Will Scheper
Adviseur
+31 (0)6 81 16 67 33
Stuur mij een e-mail