Tweewieler gaat inhoudelijke samenwerking aan met fietsvakbeurs Vélovak

De organisatie achter de fietsvakbeurs Vélovak, Easyfairs Evenementenhal, gaat een inhoudelijke samenwerking aan met het vakblad Tweewieler. Naast het predicaat hoofdmediapartner zal Tweewieler samen met de Vélovak-organisatie dagelijks een kennisprogramma brengen specifiek gericht op de fietsenhandel en reparateur in het Tweewieler Kennistheater. De invulling van dit programma wordt in aanloop naar Vélovak bekendgemaakt.

Esther Scholten, uitgever van Tweewieler bij Vakmedianet, legt uit: “. De doelgroep van Vélovak sluit aan met de lezer van Tweewieler. We geloven in een event dat zich specifiek richt op de behoeften van de ondernemer en reparateur. De eerste editie van Vélovak, het B2B-evenement voor de tweewielerbranche, is positief ontvangen en Easyfairs heeft ambitieuze plannen voor 2018. Voor ons allebei is de missie om de fietsenhandel in de Benelux beter te maken. We willen ondernemers vooruit helpen in hun bedrijfsvoering. Dat gaat zeker lukken met een live-event waar de nieuwe collecties te vinden zijn bij de exposanten en de laatste inzichten besproken worden door experts in het Tweewieler Kennistheater”.

Ivo Horn, marketing event manager van Vélovak, “Tweewieler is een partner van het eerste uur en we zijn zeer blij met de uitgebreide samenwerking. Met maar liefst 95% bereik onder de gewenste bezoeker uit de Benelux en de autoriteit van Tweewieler, gaat deze samenwerking ervoor zorgen dat de exposanten een fantastisch evenement gaan beleven. Precies wat deze sector verdiend. De timing, kort na Eurobike en voor het inkoopmoment voor nieuwe seizoen, is al ideaal. Met deze intensieve samenwerking en met het vertrouwen van Tweewieler komt ons doel om 200+ merken te brengen over 100 exposanten een stuk dichterbij.”

De tweede editie van Vélovak is op 9, 10 en 11 september 2018 in Evenementenhal Gorinchem. Ga voor meer informatie naar www.velovak.com.