CUBE Bikes toont 2019 collectie op Vélovak

Oneway Bike Industry, distributeur van CUBE in Nederland, Engeland en Ierland kiest voor fietsvakbeurs Vélovak als het dealerevent voor de Benelux. Op 9, 10 en 11 september zal een deel van de 2019 collectie te vinden zijn in Gorinchem. De bestaande en potentiële dealers van CUBE in de Benelux kunnen alle informatie krijgen over de nieuwe modellen.

CUBE Bikes

CUBE Bikes is dit jaar aanwezig bij de tweede editie van het dealerevent Vélovak. Tijdens dit evenement komt een dealer alles te weten over nieuwste Hybrid, Race en MTB modellen van CUBE Bikes. Ook voor vragen, tips en advies over onze betrouwbare CUBE modellen is het CUBE team aanwezig. Het complete 2019 aanbod is ook vanaf vrijdag 10 augustus te vinden op de website www.cube.eu.

“Vorig jaar waren we met onze zusteronderneming Oneway Distribution bij de eerste editie van de Vélovak. We hebben hier veel kunnen spreken met bestaande en nieuwe dealers om meer uitleg te geven over ons assortiment. Dit is een mooi evenement om ook onze CUBE dealers de vernieuwde 2019 collectie te tonen”, aldus Marketing Manager Carola Noordermeer.

CUBE zet Touring Hybrid in schijnwerper

Deze editie zet CUBE, naast de 2019 collectie, de Touring Hybrid Exc in de schijnwerper. De e-bike is een van de meest fraaie en veelzijdige e-bikes van dit moment. Met de volledige geïntegreerde motor, batterij en bagagedrager zijn de Touring Hybrid modellen fraai en veelzijdig vanwege het grote inzetbereik ideaal voor zowel werk, toeren in het weekend of gewoon even boodschappen doen. Op Vélovak kan de dealer de complete collectie en kleurmogelijkheden ontdekken.

Over Vélovak

Vélovak gaat voor efficiëntie voor de fietsretailer. Vélovak is hét gerichte inkoop-, netwerk en kennisevenement vlak voor het nieuwe seizoen voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche van de Benelux. Het vakevenement brengt naast de officiële merkdealers en importeurs van fietsen, accessoires, onderdelen, kleding en voeding, exposeren er partners voor de winkelinrichting, retail services en alles voor de werkplaats. Informatie over deelname kan opgevraagd worden bij stef.vankrieken@easyfairs.com.

Fietshandelaren en reparateurs kunnen, onder vermelding van hun KvK-nummer de beurs gratis bezoeken op 9, 10 en 11 september 2018 in Evenementenhal Gorinchem, direct gelegen aan de A15. Ga voor meer informatie naar www.velovak.com.