Ken jij de beste fietsmonteur uit de Benelux? Schrijf hem of haar in voor de Vélovakman Award.

Tijdens de fietsvakbeurs Vélovak strijden de beste fietstechnici om de Vélovakman Award. Speciaal voor deze Vélovakman Award heeft de Tweewieler Academy een snelheidsproef én een uitdagende meesterproef ontwikkeld. Deelnemers zullen per twee deze ‘live’ tijdens het event uitvoeren. Vélovakman partner Juncker Bike Parts heeft hiervoor de werkplaatsen ingericht en stelt voor de winnaar de Unior Bike Tools beschikbaar waarmee aan de opdrachten gewerkt is. Naast de roem zetten de finalisten hun fietsenzaak goed in de picture gedurende het jaar.

We zoeken nog enkele deelnemers. Ben of ken jij de beste fietsmonteur van Nederland? Schrijf hem of haar dan snel in via:

https://nieuwsfiets.nu/velovakman-award-2018/

 

 Vélovakman Award

Vélovakman Award is een initiatief van de Vélovakman organisatie, de Tweewieler Academy en NieuwsFiets.nu en heeft als doel vakmanschap te herkennen en erkennen. Juncker Bike Parts, specialist in winkel- en werkplaatsinrichting en partner in vakmanschap, verbindt zich als hoofdsponsor aan de eerste twee edities van Vélovakman Award.

 

Vélovak, de fietsvakbeurs van de Benelux

Vélovak gaat voor efficiëntie voor de fietsretailer. Vélovak is hét gerichte inkoop-, netwerk en kennisevenement vlak voor het nieuwe seizoen voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche van de Benelux. Het vakevenement brengt naast de officiële merkdealers en importeurs van fietsen, accessoires, onderdelen, kleding en voeding, exposeren er partners voor de winkelinrichting, retail services en alles voor de werkplaats. Informatie over deelname kan opgevraagd worden bij stef.vankrieken@easyfairs.com.

Fietshandelaren en reparateurs kunnen, onder vermelding van hun KvK-nummer de beurs gratis bezoeken op 9, 10 en 11 september 2018 in Evenementenhal Gorinchem.

 Ga voor meer informatie naar www.velovak.com.