Grinta! Biz Ride @Vélovak

Samen fietsen, bijpraten, netwerken met mede-exposanten: da’s de Biz Ride die Grinta! organiseert in de marge van de tweede editie van Vélovak. We fietsen op maandagvoormiddag 10 september een tochtje van 50 km vanuit Gorinchem en houden halverwege een leuke koffiestop. Iets na de middag zijn we terug in de Evenementenhal. U geniet er nog van een douche en een lunch, waarna u richting uw stand kan of Vélovak kan gaan bezoeken.

Waarom een Biz Ride tijdens Vélovak? 

Vélovak is hét gerichte inkoop-, netwerk- en kennisevenement vlak vóór het nieuwe seizoen voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche van de Benelux. Vélovak wil het smeermiddel zijn voor de fietsenbranche en ondernemende partijen op een laagdrempelige manier bij elkaar brengen om zaken te doen. Het samenbrengen van ondernemers en marketingverantwoordelijken past hier uitstekend in. En hoe kunnen we dat dus beter doen dan samen een tochtje te fietsen?

 

 

Programma?

 

 • 9u30: Ontvangst met broodjes en koffie in de evenementenhal in Gorinchem (Adres: Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem, Nederland)
   
 • 10u: Vertrek in groep, met een volgwagen (gemiddelde snelheid: 28 km/uur)
   
 • 11u15: Koffiestop bij ‘Fausto - Bike & Coffee’ (Schoonhoven)
   
 • 13u: Einde rit, douchemogelijkheid, lunch
   
 • 14u: Opening beurs

 

 

 

Schrijf je in voor de Grinta! Biz Ride @Vélovak door je deelname te bevestigen aan frederik@grinta.be. Een uitgebreidere praktische briefing ontvangt u dan enkele dagen voor de Grinta! Biz Ride. 
 

 

 

Alvast bedankt en hopelijk tot op de fiets! 
 
Frederik, Tommy & Bart
De Grinta!-crew