Tweewieler Kennistheater

Naast een verassend goed aanbod van 60+ deelnemers, wordt er ook een sterk sprekersprogramma in het Tweewieler Kennistheater verzorgd. De eerste spreker op Vélovak is bikepacker en shopeigenaar Bas Rotgans. Bas geeft tijdens Vélovak op alle dagen een lezing over het fenomeen bikepacking en een handige social media workshop, waarmee je echt meters maakt in jouw omzet. Door zijn werkervaring bij onder andere Red Bull en FOCUS Bikes heeft hij veel geleerd over hoe je klanten door middel van social media kunt raken en uit die kanalen ook resultaten kunt behalen. Tijdens zijn sessie vertelt hij waarom bikepacking van toegevoegde waarde is voor jouw winkel.

Iets meer over Bas Rotgans
Bas mocht vroeger van zijn ouders geen mountainbike, waarschijnlijk is hij daarom de rest van zijn volwassen leven geobsedeerd geraakt door alle soorten fietsen. De laatste jaren stortte hij zich, niet onverdienstelijk, op langeafstand bikepacking races. Op kleurrijke wijze doet hij op diverse social media verslag van zijn reizen. In februari 2019 is hij Wheelrunner begonnen in Amsterdam, een high-end werkplaats voor racefietsen en mountainbikes.

Bikepacking - Nooit meer naar huis
Waarom binden mensen steeds meer tasjes aan hun fiets en trekken ze erop uit om langere ritten te maken? Wat zit er in al die tasjes, en wat nemen ze mee? Bikepacking lijkt een nieuw fenomeen, maar het bestaat eigenlijk al meer dan 100 jaar. In de sessie over bikepacking vertelt Bas waarom het zo belangrijk is voor jouw winkel en geeft hij jou tips en tricks hoe je hierop kan inhaken door middel van jouw assortiment en klantadvies.

Ik snap geen r33t van Social Media
Social media biedt heel veel mogelijkheden om zelf communicatie te onderhouden met jouw klantenkring. Maar wáár begin je als eenvoudige tweewielerzaak in die online jungle? Wie maakt al die posts, hoe zet je ze op al die kanalen, en hoe zorg je ervoor dat het wat oplevert in je winkel? Tijdens de social media workshop geeft hij praktische handvatten voor het opzetten van een social media strategie voor je winkel. Kom deze workshop bijwonen, raak jouw klanten en behaal ook resultaten uit jouw social media kanalen.

Volg een van zijn sessies tijdens Vélovak en leer hoe je jouw business nog sterker en succesvoller kan maken.

 

Tijdschema

Zo 22 september
14:30 – 15:15 Bikepacking - Nooit meer naar huis
16:30 -17:15 Ik snap geen r33t van Social Media

 

Ma 23 september
12:30 – 13:15 Ik snap geen r33t van Social Media
14:30 -15:15 Bikepacking - Nooit meer naar huis

 

Di 24 september
12:30 – 13:15 Bikepacking - Nooit meer naar huis
14:30 -15:15 Ik snap geen r33t van Social Media

LINKEDIN| FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER