Vélovak nu met 75+ exposanten en ruim 200 merken

GORINCHEM – De fietsvakbeurs Vélovak groeide in 2018 al flink ten opzichte van 2017, maar dit jaar staat er een nog completer aanbod. Het deelnemersveld is flink uitgebreid en veel namen hebben zich voor het eerst ingeschreven als deelnemer aan Vélovak op 22, 23 en 24 september in Evenementenhal Gorinchem. Organisator Easyfairs is erg enthousiast met alle nieuwe en verschillende deelnemers. “Het is mooi om te zien dat zoveel nieuwe partijen zich aansluiten en ook geloven in de kracht van Vélovak. Hierdoor kunnen we ook onze bezoekers, de fietsvakhandelaren van de Benelux, steeds beter helpen door het aanbieden van een compleet aanbod”, zegt Mascha de Bruin namens Vélovak.

Verschillende bedrijven hebben zich inmiddels aangesloten, zoals AGU B.V., ABUS, KMC Chain, Schwalbe en Apollo Vredestein. Andere nieuwe inschrijvingen zijn onder meer DENIOS, R.A.T. – Holland, Unique Bikes, TORQ Fitness, Fietsdigitaal, Bike2Insure en Zuidewind. “We zitten nu twaalf weken voor de beurs, voor veel bedrijven is dit het moment om in te schrijven. Dit merken we dan ook voor het inkoop- en netwerkmoment Vélovak. Wij zijn blij met alle partijen die zich aansluiten en zich thuis voelen op Vélovak”, aldus De Bruin.

De beursvloer van Vélovak 2019 raakt door de nieuwe inschrijvingen verder gevuld. Het deelnemersveld bestaat voornamelijk uit de officiële distributeurs en importeurs van fietsen, accessoires, onderdelen, kleding en voeding. Ook exposeren er partners voor de winkelinrichting, retail services en alles voor de werkplaats. In 2018 werd Vélovak bezocht door ruim 1500 fietsvakhandelaren uit de Benelux. De derde editie van Vélovak is op 22, 23 en 24 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A27 en A15.

Voor meer informatie: www.velovak.nl.