Verticaaldagen Benelux 2018

Met veel enthousiasme zien wij uit naar alweer de 7e editie van Verticaaldagen Benelux, die op 6,7 en 8 november van dit jaar plaats vindt in de Evenementenhal te Gorinchem. Het behoeft inmiddels geen betoog meer dat Verticaaldagen Benelux is uitgegroeid tot ons stukje trots binnen de relatief kleine en gespecialiseerde bedrijfstak van hoogwerkers , aangevuld met verreikers, minikranen, hefsteigers en tal van aanverwante leveranties en diensten  zoals toeleveranciers van componenten, transportsystemen,  automatiseringssystemen, opleidingen, verzekeringen en financieringen.

Combinatiebeurs 

Nieuw is dat Verticaaldagen Benelux dit jaar voor het eerst plaatsvindt in de overdekte beurshal van Evenementenhal Gorinchem. De vorige twee edities vonden plaats op het buitenterrein. De overdekte beurshal (15.000 vierkante meter) biedt voldoende ruimte aan exposanten om hun producten uitgebreid te demonstreren. Verder zijn Verticaaldagen Benelux en Schilder Glas en Afbouw Vakdagen naast elkaar gesitueerd, met meerdere doorloopmogelijkheden. Beide vakbeurzen sluiten goed op elkaar aan. De doelgroepen van zowel Verticaaldagen Benelux en S.G.A. Vakdagen overlappen elkaar voor een deel, maar de combinatie kan ook bijdragen aan nieuwe en interessante samenwerkingen tussen exposanten en bezoekers

 

Aanvullende beursinformatie

Hoe het begon...

Soms denken Hans Aarse en Hans van Gameren, de initiatoren van Verticaaldagen Benelux,  nog wel eens met een beetje weemoed terug aan de eerste vier edities van Verticaaldagen op de locatie Beekse Bergen, waar ze met uw steun de naam Verticaaldagen Benelux mochten vestigen om dit unieke evenement in de markt te kunnen zetten. Echter, omstandigheden en behoeftes in de markt veranderen en daar moet je dan op anticiperen. In 2015 maakten ze met Verticaaldagen de switch naar het buitenterrein van de Evenementenhal te Gorinchem, waar ze ook in 2016 te gast waren. Beide edities waren toen wederom succesvol en een verdere aanzet tot professionalisering  van het evenement. Ja, een evenement; niet zomaar een beurs maar een evenement waar vakgenoten uit de bedrijfstak en hun klanten ongedwongen en in relaxte sfeer elkaar kunnen ontmoeten, bij kunnen praten, de relaties met elkaar kunnen intensiveren en tot zaken kunnen komen.

 Bekijk ook de beursspecial van Verticaaldagen van de laatste editie in 2016 

De aankomende editie wordt een echt 'relatie evenement' 

Voor de editie 2018 trekt Verticaaldagen Benelux een verder geprofessionaliseerd jasje aan door het evenement te verplaatsen naar de overdekte beurshal van Evenementenhal Gorinchem.
“UW” en “ONZE” beurs zal nu ook voor het eerst gelijktijdig plaatsvinden met de S.G.A. Vakdagen (Schilder Glas en Afbouw Vakdagen). Er is hiertoe, in nauw overleg met Evenementenhal Gorinchem, besloten omdat het zowel voor exposanten als bezoekers synergie en een grote toegevoegde waarde heeft om naast bezoekende verhuurbedrijven ook de brede S.G.A. sector in de gelegenheid te stellen om zich optimaal te oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen binnen de bedijfstak van hoogwerk- en hefmaterieel. Zo wordt een unieke combinatie gecreëerd, waarbij deelnemende exposanten, zowel met verhuurbedrijven als ook met een brede sector van eindgebruikers van hoogwerk materieel in direct contact komen. Bestaande contacten worden dan geïntensiveerd, en nieuwe contacten dienen zich aan. Op deze wijze wordt Verticaaldagen Benelux een echt “relatie evenement”. Wij zijn met ons teamvol vertrouwen weer aan de slag gegaan om ook de 7e editie van Verticaaldagen tot een succes te maken. Mogen wij ook weer op uw vertrouwen rekenen? Laat het ons weten.

Maak van uw beursdeelname een succes

Vergroot uw zichtbaarheid
Binnen Easyfairs Evenementenhal hebben we diverse “promotiemiddelen” die ingezet kunnen worden om deelname meer body te geven. Denk bijvoorbeeld aan; een spandoek in de voetgangerstunnel, het presenteren van uw bedrijfsauto in de vijvervloertegels voorzien van uw bedrijfslogo, het verzorgen van keycords inclusief logotoiletreclame en meer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de marketeer.  

Zakelijke Tinder met Match & Meet | Evenementenhal app
Easyfairs Evenementenhal heeft haar eigen Evenementenhal App inclusief een Match & Meet functie. Deze functie is te gebruiken door exposanten en bezoekers van Verticaaldagen Benelux. Match & Meet zorgt ervoor dat exposanten razendsnel relevante leads ontmoeten. “Zie het als een zakelijke Tinder”, legt Easyfairs Evenementenhal uit. “De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten. Zo is contact snel gemaakt.” Meer informatie over de Easyfairs Evenementenhal App en Match & Meet? Klik hier.

Daarom de Uitnodigingsservice 

Header_-_Uitnodigingsservice_-_blog_3.png

Onderstaande informatie is van belang wanneer u exposant bent tijdens Verticaaldagen Benelux.

Exposantenprofiel

Verticaaldagen Benelux is een uitgelezen kans om kennis te maken met de laatste nieuwe productontwikkelingen en op informele wijze de contacten met de leveranciers te onderhouden. Hier volgt een kleine greep van wat de bezoeker zoal mag verwachten van de voornamelijk Nederlandse en Belgische importeurs van hoogwerkers, verreikers en minikranen, alsook mobiele en stationaire verticaallift en. Deze kans wordt uiteraard aangegrepen om u kennis te laten maken met het allernieuwste op dit gebied:

 • Mobiele en stationaire verticaalliften
 • Zelfrijdende schaarplatforms
 • Zelfrijdende telescoop- en kniktelescoophoogwerkers
 • Hoogwerkers op aanhanger
 • Vrachtwagenhoogwerkers voor klein en groot rijbewijs
 • Rups- en spinhoogwerkers
 • Hefsteigers
 • 'Starre' telescopische verreikers 
 • 'Roterende’ telescopische verreikers
 • Mobiele minikranen 
 • Toebehoren

Verder treft u de volgende beroepsgroepen aan: 

 • Opleidingen voor hoogwerkerbediening
 • Brancheorganisaties
 • Verzekeringen
 • Financieringen en kredietverstrekking

Bezoekersprofiel

 • Verhuurbedrijven
 • Gebruikers van bovengenoemd materieel

 

 

Actueel

Sfeerimpressie Verticaaldagen Benelux laatste editie

Mediapartners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De uitnodigingsservice
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

Verticaaldagen Benelux 2018

Het projectteam van deze beurs

Ervaren, veelzijdige beursorganisators staan voor u klaar. Zij buigen zich over uw deelname. Door hun achtergrond weten zij samen met de medewerker marketing & communicatie haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen zorgt het team voor een succes!

Hans Aarse
Hans Aarse
Adviseur
+31 (0)6-30 421 042
Stuur mij een e-mail
Hans van Gameren
Hans van Gameren
Adviseur
+31 ( 0)6-20 233 269
Stuur mij een e-mail
Miranda Vrieling
Miranda Vrieling
Marketeer
+31 (0)523 - 289 806
Stuur mij een e-mail