Verticaaldagen Benelux Gorinchem 2019

“Op de hoogte van noviteiten”

De achtste editie van Verticaaldagen Benelux vindt plaats op 5, 6 en 7 november 2019 in Evenementenhal Gorinchem. De vakbeurs, die een rijke geschiedenis kent, is uitgegroeid tot ons stukje trots binnen de relatief kleine en gespecialiseerde bedrijfstak van hoogwerkers, verreikers, minikranen, hefsteigers en tal van aanverwante leveranciers en diensten. Zo vindt u er ook toeleveranciers van componenten, transportsystemen, automatiseringssystemen, opleidingen, verzekeringen en financieren.

Waarom deelnemen aan Verticaaldagen Benelux?

Verticaaldagen Benelux biedt u de kans om úw doelgroep in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. Ook de volgende editie vindt Verticaaldagen Benelux plaats in de overdekte beurshal van Evenementenhal Gorinchem. De overdekte beurshal (15.000 vierkante meter) biedt voldoende ruimte aan exposanten om hun producten uitgebreid te demonstreren. Verder zijn Verticaaldagen Benelux en Schilder Glas en Afbouw Vakdagen naast elkaar gesitueerd, met meerdere doorloopmogelijkheden. Beide vakbeurzen sluiten goed op elkaar aan. De doelgroepen van zowel Verticaaldagen Benelux en S.G.A. Vakdagen overlappen elkaar voor een deel, maar de combinatie kan ook bijdragen aan nieuwe en interessante samenwerkingen tussen exposanten en bezoekers.

Deelnemerslijst en plattegrond

Hieronder treft u de definitieve deelnemerslijst aan van Verticaaldagen Benelux & S.G.A. Vakdagen. Ook treft u de plattegrond aan. 

 

 

Innovatieplein

Dit jaar worden uiteenlopende innovaties gepresenteerd op het innovatieplein. Bekijk de innovaties die op S.G.A. Vakdagen en Verticaaldagen op het plein worden gepresenteerd.

Volg ons!

Houd onze website in de gaten en volg ons op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom Verticaaldagen Benelux 2019.

Benieuwd naar de vorige editie? Bekijk dan de aftermovie en terugblik!

   

Hoofdmediapartner

 

Aanvullende beursinformatie

Hoe het begon...

Soms denken Hans Aarse en Hans van Gameren, de initiatoren van Verticaaldagen Benelux, nog wel eens met een beetje weemoed terug aan de eerste vier edities van Verticaaldagen op de locatie Beekse Bergen, waar ze met uw steun de naam Verticaaldagen Benelux mochten vestigen om dit unieke evenement in de markt te kunnen zetten. Echter, omstandigheden en behoeftes in de markt veranderen en daar moet je dan op anticiperen. In 2015 maakten ze met Verticaaldagen de switch naar het buitenterrein van de Evenementenhal te Gorinchem, waar ze ook in 2016 te gast waren. Beide edities waren toen wederom succesvol en een verdere aanzet tot professionalisering  van het evenement. Ja, een evenement; niet zomaar een beurs maar een evenement waar vakgenoten uit de bedrijfstak en hun klanten ongedwongen en in relaxte sfeer elkaar kunnen ontmoeten, bij kunnen praten, de relaties met elkaar kunnen intensiveren en tot zaken kunnen komen.

Innovation Awards 2018 

Wie heeft de Innovation Award 2018 gewonnen?

De Innovation Award is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan de exposant die op zijn stand het meest innovatieve en bijzondere product presenteert. U kunt via de must-see route alle deelnemende innovaties bekijken en één stem uitbrengen. Ook wordt de innovatie beoordeeld door een vakkundige jury. De winnaar werd bekend gemaakt op de laatste beursdag. 

Dit jaar heeft Copperant met zijn product Copperant Altra Spackspray de Innovation Award gewonnen! Dit product draagt bij aan het circulair bouwen en onderhouden en tast het milieu niet aan. Ook kan het product hergebruikt worden, wat het volgens de jury bestaande uit Jan Maurits Schouten (Schildersvakkrant) en Wouter Mooij (Eisma Bouwmedia) een duurzaam product maakt. Het product is volgens de vakjury 'zeer innovatief, duurzaam en toepasbaar'.  Op nummer twee is geëindigd de lichtgewicht zelfrijdende kniktelescoophoogwerker op aanhangwagen van Hoogwerkt.nl

 

  

Vergroot uw zichtbaarheid

Binnen Easyfairs hebben we diverse “promotiemiddelen” die ingezet kunnen worden om deelname meer body te geven. Denk bijvoorbeeld aan; een spandoek in de voetgangerstunnel, het presenteren van uw bedrijfsauto in de vijvervloertegels voorzien van uw bedrijfslogo, het verzorgen van keycords inclusief logotoiletreclame en meer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de marketeer.  

Openingstijden

Dinsdag 5 november 2019 13.00 - 21.00 uur    |    Woensdag 6 november 2019 13.00 - 21.00 uur    |    Donderdag 7 november 2019 13.00 - 21.00 uur

Op- en afbouwtijden

Opbouwdagen: zaterdag 2 november 2019  08:00 uur - 16:00 uur | maandag 4 november 2019 08:00 uur - 17:00 uur.
Afbouwdagen: donderdag 7 november 2019 21:15 uur - 00:00 uur | vrijdag 8 november 2019 07:00 uur - 14:00 uur. 

Beursspecial 2019 

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Bezoekersprofiel

Actueel

Sfeerimpressie Verticaaldagen

Het projectteam van deze beurs

Ervaren, veelzijdige beursorganisators staan voor u klaar. Zij buigen zich over uw deelname. Door hun achtergrond weten zij samen met de medewerker marketing & communicatie haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen zorgt het team voor een succes!

Hans Aarse
Hans Aarse
Adviseur
+31 (0)6-30 421 042
Stuur mij een e-mail
Hans van Gameren
Hans van Gameren
Adviseur
+31 ( 0)6-20 233 269
Stuur mij een e-mail
Lambert van Gameren
Lambert van Gameren
Adviseur
+31 (0)183 - 680 691
Stuur mij een e-mail
Miranda Vrieling
Miranda Vrieling
Marketeer
+31 (0)523 - 289 806
Stuur mij een e-mail