Verticaaldagen Benelux Gorinchem 2019

Met veel enthousiasme zien wij uit naar alweer de 8e editie van Verticaaldagen Benelux, die op 5, 6 en 7 november 2019 plaatsvindt in de Evenementenhal te Gorinchem. Het behoeft inmiddels geen betoog meer dat Verticaaldagen Benelux is uitgegroeid tot ons stukje trots binnen de relatief kleine en gespecialiseerde bedrijfstak van hoogwerkers , aangevuld met verreikers, minikranen, hefsteigers en tal van aanverwante leveranties en diensten  zoals toeleveranciers van componenten, transportsystemen,  automatiseringssystemen, opleidingen, verzekeringen en financieringen.

Waarom deelnemen aan Verticaaldagen Benelux?

Verticaaldagen Benelux biedt u de kans om úw doelgroep in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. Ook de volgende editie vindt Verticaaldagen Benelux plaats in de overdekte beurshal van Evenementenhal Gorinchem. De overdekte beurshal (15.000 vierkante meter) biedt voldoende ruimte aan exposanten om hun producten uitgebreid te demonstreren. Verder zijn Verticaaldagen Benelux en Schilder Glas en Afbouw Vakdagen naast elkaar gesitueerd, met meerdere doorloopmogelijkheden. Beide vakbeurzen sluiten goed op elkaar aan. De doelgroepen van zowel Verticaaldagen Benelux en S.G.A. Vakdagen overlappen elkaar voor een deel, maar de combinatie kan ook bijdragen aan nieuwe en interessante samenwerkingen tussen exposanten en bezoekers.

Volg ons!

Houd onze website in de gaten en volg ons op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom Verticaaldagen Benelux 2019.

Terugblik editie 2018

Benieuwd naar de afgelopen editie? Klik dan op onderstaande foto.

  

Aanvullende beursinformatie

Hoe het begon...

Soms denken Hans Aarse en Hans van Gameren, de initiatoren van Verticaaldagen Benelux, nog wel eens met een beetje weemoed terug aan de eerste vier edities van Verticaaldagen op de locatie Beekse Bergen, waar ze met uw steun de naam Verticaaldagen Benelux mochten vestigen om dit unieke evenement in de markt te kunnen zetten. Echter, omstandigheden en behoeftes in de markt veranderen en daar moet je dan op anticiperen. In 2015 maakten ze met Verticaaldagen de switch naar het buitenterrein van de Evenementenhal te Gorinchem, waar ze ook in 2016 te gast waren. Beide edities waren toen wederom succesvol en een verdere aanzet tot professionalisering  van het evenement. Ja, een evenement; niet zomaar een beurs maar een evenement waar vakgenoten uit de bedrijfstak en hun klanten ongedwongen en in relaxte sfeer elkaar kunnen ontmoeten, bij kunnen praten, de relaties met elkaar kunnen intensiveren en tot zaken kunnen komen.

Bekijk ook de beursspecial 2018 van Verticaaldagen Benelux

Innovation Awards 2018 

Wie heeft de Innovation Award 2018 gewonnen?

De Innovation Award is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan de exposant die op zijn stand het meest innovatieve en bijzondere product presenteert. U kunt via de must-see route alle deelnemende innovaties bekijken en één stem uitbrengen. Ook wordt de innovatie beoordeeld door een vakkundige jury. De winnaar werd bekend gemaakt op de laatste beursdag. 

Dit jaar heeft Copperant met zijn product Copperant Altra Spackspray de Innovation Award gewonnen! Dit product draagt bij aan het circulair bouwen en onderhouden en tast het milieu niet aan. Ook kan het product hergebruikt worden, wat het volgens de jury bestaande uit Jan Maurits Schouten (Schildersvakkrant) en Wouter Mooij (Eisma Bouwmedia) een duurzaam product maakt. Het product is volgens de vakjury 'zeer innovatief, duurzaam en toepasbaar'.  Op nummer twee is geëindigd de lichtgewicht zelfrijdende kniktelescoophoogwerker op aanhangwagen van Hoogwerkt.nl

 

  

Vergroot uw zichtbaarheid

Binnen Easyfairs Evenementenhal hebben we diverse “promotiemiddelen” die ingezet kunnen worden om deelname meer body te geven. Denk bijvoorbeeld aan; een spandoek in de voetgangerstunnel, het presenteren van uw bedrijfsauto in de vijvervloertegels voorzien van uw bedrijfslogo, het verzorgen van keycords inclusief logotoiletreclame en meer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de marketeer.  

Openingstijden

Dinsdag 5 november 2018 13.00 - 21.00 uur    |    Woensdag 6 november 2018 13.00 - 21.00 uur    |    Donderdag 7 november 2018 13.00 - 21.00 uur

Op- en afbouwtijden

Opbouwdagen: zaterdag 2 november 2018  08:00 uur - 16:00 uur | maandag 4 november 2018 08:00 uur - 17:00 uur.
Afbouwdagen: donderdag 7 november 2018 21:15 uur - 00:00 uur | vrijdag 8 november 07:00 uur - 14:00 uur. 

 

 

 

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De uitnodigingsservice
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

Exposantenprofiel

Verticaaldagen Benelux is een uitgelezen kans om kennis te maken met de laatste nieuwe productontwikkelingen en op informele wijze de contacten met de leveranciers te onderhouden. Hier volgt een kleine greep van wat de bezoeker zoal mag verwachten van de voornamelijk Nederlandse en Belgische importeurs van hoogwerkers, verreikers en minikranen, alsook mobiele en stationaire verticaallift en. Deze kans wordt uiteraard aangegrepen om u kennis te laten maken met het allernieuwste op dit gebied:

 • Mobiele en stationaire verticaalliften
 • Zelfrijdende schaarplatforms
 • Zelfrijdende telescoop- en kniktelescoophoogwerkers
 • Hoogwerkers op aanhanger
 • Vrachtwagenhoogwerkers voor klein en groot rijbewijs
 • Rups- en spinhoogwerkers
 • Hefsteigers
 • 'Starre' telescopische verreikers 
 • 'Roterende’ telescopische verreikers
 • Mobiele minikranen 
 • Toebehoren

Verder treft u de volgende beroepsgroepen aan: 

 • Opleidingen voor hoogwerkerbediening
 • Brancheorganisaties
 • Verzekeringen
 • Financieringen en kredietverstrekking

Bezoekersprofiel

 • Verhuurbedrijven
 • Gebruikers van bovengenoemd materieel

 

Actueel

Sfeerimpressie Verticaaldagen

Het projectteam van deze beurs

Ervaren, veelzijdige beursorganisators staan voor u klaar. Zij buigen zich over uw deelname. Door hun achtergrond weten zij samen met de medewerker marketing & communicatie haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen zorgt het team voor een succes!

Hans Aarse
Hans Aarse
Adviseur
+31 (0)6-30 421 042
Stuur mij een e-mail
Hans van Gameren
Hans van Gameren
Adviseur
+31 ( 0)6-20 233 269
Stuur mij een e-mail
Djemie Van Gool
Djemie Van Gool
Adviseur
+31 (0)523 - 289 803
Stuur mij een e-mail