Verticaaldagen Benelux Gorinchem 2019

“Op de hoogte van noviteiten”

De achtste editie van Verticaaldagen Benelux vindt plaats op 5, 6 en 7 november 2019 in Evenementenhal Gorinchem. De vakbeurs, die een rijke geschiedenis kent, is uitgegroeid tot ons stukje trots binnen de relatief kleine en gespecialiseerde bedrijfstak van hoogwerkers, verreikers, minikranen, hefsteigers en tal van aanverwante leveranciers en diensten. Zo vindt u er ook toeleveranciers van componenten, transportsystemen, automatiseringssystemen, opleidingen, verzekeringen en financieren.

Waarom de Verticaaldagen Benelux bezoeken?

U als vakproffesional in de branche doet tijdens Verticaaldagen Benelux inspiratie op en ontdekt de trends en ontwikkelingen in de markt. Ontmoet de grootste spelers in de nichemarkt waar een tal van merken vertegenwoordigd worden. Voor de tweede keer zal de beurs gecombineerd worden met de S.G.A. Vakdagen. Dit blijkt een geweldige combinatie te zijn volgens zowel exposanten als bezoekers! 

Deelnemerslijst en plattegrond

Hieronder treft u de definitieve deelnemerslijst aan van Verticaaldagen Benelux & S.G.A. Vakdagen. Ook treft u de plattegrond aan. 

 

Innovatieplein

Dit jaar worden uiteenlopende innovaties gepresenteerd op het innovatieplein. Bekijk de innovaties die op S.G.A. Vakdagen en Verticaaldagen op het plein worden gepresenteerd.

Volg ons!

Houd onze website in de gaten en volg ons op Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom Verticaaldagen Benelux 2019.

Hoofdmediapartner

 

Proef de sfeer!

Benieuwd naar de afgelopen editie? Bekijk de aftermovie en de terugblik!

   

 

 

Aanvullende beursinformatie

Hoe het begon...

Soms denken Hans Aarse en Hans van Gameren, de initiatoren van Verticaaldagen Benelux, nog wel eens met een beetje weemoed terug aan de eerste vier edities van Verticaaldagen op de locatie Beekse Bergen, waar ze met uw steun de naam Verticaaldagen Benelux mochten vestigen om dit unieke evenement in de markt te kunnen zetten. Echter, omstandigheden en behoeftes in de markt veranderen en daar moet je dan op anticiperen. In 2015 maakten ze met Verticaaldagen de switch naar het buitenterrein van de Evenementenhal te Gorinchem, waar ze ook in 2016 te gast waren. Beide edities waren toen wederom succesvol en een verdere aanzet tot professionalisering  van het evenement. Ja, een evenement; niet zomaar een beurs maar een evenement waar vakgenoten uit de bedrijfstak en hun klanten ongedwongen en in relaxte sfeer elkaar kunnen ontmoeten, bij kunnen praten, de relaties met elkaar kunnen intensiveren en tot zaken kunnen komen.

Innovation Awards 2018 

Wie heeft de Innovation Award 2018 gewonnen?

De Innovation Award is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan de exposant die op zijn stand het meest innovatieve en bijzondere product presenteert. U kunt via de must-see route alle deelnemende innovaties bekijken en één stem uitbrengen. Ook wordt de innovatie beoordeeld door een vakkundige jury. De winnaar werd bekend gemaakt op de laatste beursdag. 

Dit jaar heeft Copperant met zijn product Copperant Altra Spackspray de Innovation Award gewonnen! Dit product draagt bij aan het circulair bouwen en onderhouden en tast het milieu niet aan. Ook kan het product hergebruikt worden, wat het volgens de jury bestaande uit Jan Maurits Schouten (Schildersvakkrant) en Wouter Mooij (Eisma Bouwmedia) een duurzaam product maakt. Het product is volgens de vakjury 'zeer innovatief, duurzaam en toepasbaar'.  Op nummer twee is geëindigd de lichtgewicht zelfrijdende kniktelescoophoogwerker op aanhangwagen van Hoogwerkt.nl

  

Openingstijden

Dinsdag 5 november 2019 13.00 - 21.00 uur    |    Woensdag 6 november 2019 13.00 - 21.00 uur    |    Donderdag 7 november 2019 13.00 - 21.00 uur

Beursspecial 2019 

 

 

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Evenementenhal App

Sfeerimpressie Verticaaldagen

Actueel

Exposantenprofiel

Exposanten

Heeft u vragen over deze beurs?