Verticaaldagen Benelux gaat in Gorinchem krachten bundelen met S.G.A. Vakdagen

Nederlandse en Belgische importeurs en verhuurbedrijven van hoogwerkers, verreikers,   minikranen en aanverwante diensten, presenteren zich van 6, 7 en 8 november op Verticaaldagen Benelux 2018 in Gorinchem. De eerste vier edities van het evenement vonden plaats in Safari Park Beekse Bergen in Hilvarenbeek, maar sinds 2015 is het buitenterrein van Evenementenhal Gorinchem de thuisbasis. Voor het eerst wordt Verticaaldagen Benelux gelijktijdig gehouden met Schilder-, Glas- en Afbouw (S.G.A.) Vakdagen.

“Beide vakbeurzen sluiten goed op elkaar aan. De doelgroepen van zowel Verticaaldagen Benelux en S.G.A. Vakdagen overlappen elkaar voor een deel, waardoor de combinatie zeker zal bijdragen aan nieuwe en interessante samenwerkingen tussen exposanten en bezoekers”, zeggen organisatoren Hans van Gameren en Hans Aarse die ook voor deze zevende editie het aanspreekpunt zijn voor het reserveren van standruimte. 

Nieuw is dat Verticaaldagen Benelux dit jaar voor het eerst plaatsvindt in de overdekte beurshal van Evenementenhal Gorinchem. De vorige twee edities vonden plaats op het buitenterrein. De overdekte beurshal (15.000 vierkante meter) biedt voldoende ruimte aan exposanten om hun producten, uitgebreid te demonsteren en presenteren. Verder zijn Verticaaldagen Benelux en S.G.A. Vakdagen naast elkaar gesitueerd, met meerdere doorloopmogelijkheden; beide beurzen lopen naadloos in elkaar over.

Verticaaldagen Benelux richt zich op gebruikers en verhuurbedrijven van hoogwerkers, verreikers, minikranen en aanverwante diensten voor deze bedrijfstak, zoals toeleveranciers van componenten, automatiseringssystemen, opleidingen, verzekeringen en financieringen. S.G.A. Vakdagen biedt alles op het gebied van schilder, glas en afbouw. De bezoekersdoelgroep van deze beurs zijn schilders, glaszetters, stukadoors, woningbouwverenigingen, gemeentelijke diensten, architecten, aannemerij en plafond- en wandmontagebedrijven

Zowel Verticaaldagen Benelux als S.G.A. Vakdagen zijn op 6, 7 en 8 november dagelijks te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Meer informatie: www.verticaaldagen.nl