Eurogate op Verticaaldagen

Jarenlang hebben bedrijven geprobeerd om met duct-tape en plastic hun vloeren te beschermen tegen bandenstrepen en lekkende olie. Veel bedrijven hebben geprobeerd hier een passende oplossing voor te vinden op allerlei creatieve manieren, maar met de TireSocks van het gelijknamige bedrijf kwam de échte oplossing op de markt. Tien jaar geleden heeft TireSocks Inc. deze revolutionaire bandensok ontworpen en veroverde daarmee al snel een sterke positie in de markt. Naast het paradepaardje, de TireSocks, worden door dit Amerikaanse kwaliteitsmerk ook diverse andere (vloer)beschermingsproducten geleverd.

TireSocks
TireSocks worden gebruikt om nieuwe en besmettelijke vloeren te beschermen tegen strepen en afdrukken van rubberbanden. De TireSocks zijn ontworpen van zeer stevige stoffen en zijn voor elke band op maat gemaakt. TireSocks hebben enorm veel voordelen ten opzichte van vergelijkbare producten op de markt. Ze zijn makkelijk te installeren, glijden niet van de band af en gaan precies goed zitten wanneer u rijdt. Voor grotere maten banden zijn ‘heavy duty’ TireSocks beschikbaar, welke door extra toegevoegde laag minder snel slijten.DripDiaper
De DripDiapers worden gebruikt om nieuwe en besmettelijke vloeren te beschermen tegen lekkende machines. De DripDiaper kan zeer eenvoudig onder de machine worden geplaatst, waardoor het gebruik van dit product een fluitje van een cent is. Een vervangbaar absorptievlak in het midden van elke DripDiaper vangt de gelekte vloeistof op. Dit product scheelt tijd en moeite en is een zeer goed alternatief voor de vaak gebruikte plastic tape methode.

SafetyPads
De SafetyPads worden gebruikt om de ingang op machines te beschermen. De SafetyPads zijn eenvoudig aan te brengen door middel van een handige ritssluiting. De pads zijn gemaakt van dik schuim met daar overheen een stevige stof. Op de stof zijn zwart-gele waarschuwingsstrepen aangebracht om de zichtbaarheid te vergroten. De SafetyPads zijn een goede en efficiënte vervanger voor buisisolatie met waarschuwingstape.

Een leuke bijkomstigheid van de producten van TireSocks is dat u de mogelijkheid wordt geboden om de TireSocks en SafetyPads van uw eigen bedrijfslogo te voorzien. Zo bent u nog beter zichtbaar! Naast de TireSocks, DriapDiapers en SafetyPads heeft TireSocks nog veel meer prachtige producten in haar assortiment. Nieuwsgierig geworden? Voor de Europese verkoop van de producten van TireSocks is het uit Dedemsvaart afkomstige EuroGate International verantwoordelijk. Ga daarom voor meer informatie naar www.eurogate-international.com of bezoek EuroGate International op stand H106 op de Vertikaaldagen 2018.