Skyjack

Skyjack biedt verhuurbedrijven wereldwijd kwalitatief hoogwaardige, eenvoudige en betrouwbare hoogwerkers zodat ze het gebruik en het rendement op de investering maximaliseren. Ons assortiment omvat: verticale mastliften, elektrische DC-schaar, schaarhoogwerkers voor ruw terrein, telescopische bomen en knikarm hoogwerkers. Veel daarvan zullen we in november in de Benelux presenteren, zodat skyjack-klanten de reeks producten kunnen bekijken.

Bij Skyjack ontwerpen we onze machines voor de verhuursector door hoogwaardige, duurzame en gemakkelijk te onderhouden machines te produceren, wat resulteert in minimale uitval van machines, waardoor onze units langer te huur blijven, waardoor uw verhuurbedrijf meer geld verdient en uw totale rendement op de investering wordt gemaximaliseerd.

Naast de fysieke producten die worden getoond, presenteert Skyjack ons telematicasysteem ELEVATE. ELEVATE volgt de 'eenvoudige, betrouwbare' filosofie van Skyjacks die verhuurbedrijven intelligente inzichten biedt in plaats van een overvloed aan nutteloze informatie. ELEVATE heeft als doel het verhuren aan klanten eenvoudiger te maken door middel van precisiefacturering, verhoogd gebruik en gecontroleerd gebruik om de veiligheid te bevorderen en echte waarde te leveren aan uw verhuurbedrijf.
ELEVATE ON, een product binnen de digitale reeks services van ELEVATE heeft op de IPAF-Sumit van dit jaar een internationale prijs gewonnen voor Powered Access (IAPA) voor innovatieve technologie. De app is ontworpen voor MEWP-operators en hun supervisors als een efficiënte manier om vooraf veiligheidscontroles bij te houden en onderhoudsitems te markeren en zo bij te dragen aan een veiliger werklocatie.

www.skyjack.com                                                                                                                                                

We zien u graag op onze stand.

Skyjack.