Totaallift ook in 2019 aanwezig op de Verticaaldagen Benelux in Gorinchem

Totaallift is totaalleverancier op het gebied van hoogwerkers. Het bedrijf levert een scala aan hoogwerkers in alle soorten en maten, hierbij staat kwaliteit altijd voorop. Totaallift biedt de oplossing voor het werken op hoogte voor verschillende doelgroepen waaronder schilders, schoonmaakbedrijven, hoveniers en verhuurbedrijven.

Introductie nieuwe Platform Basket Spinhoogwerker:

Tijdens de Verticaaldagen is voor het eerst de nieuwe Platform Basket Spinhoogwerker 20.95 te bewonderen. De Spinhoogwerker heeft een maximale bakbelasting van wel 250 KG over het volledige werkbereik! Daarnaast heeft de hoogwerker een werkhoogte van 19,40 meter met maar liefst een zijdelings bereik van 9,50 meter! Deze lichtgewicht spinhoogwerker is gemakkelijk te vervoeren met een aanhangwagen.

Tevens kunt u de ideale spinhoogwerker voor de schilderbranche vinden bij ons op de stand. Welke hoogwerker dit is en hoe u de hoogwerker kunt inzetten als verdienmodel lichten wij u graag toe op onze stand! 

AlmaCrawler hoogwerkers:
Daarnaast zijn er op onze stand enkele hoogwerkers te zien van het merk AlmaCrawler. Totaallift is importeur en dealer van AlmaCrawler. AlmaCrawler is het merk als het gaat om rupsschaar- & telescoop hoogwerkers. Deze hoogwerkers zijn zelf nivellerend en gemonteerd op een rupsonderstel. De hoogwerker zijn dus zeer geschikt voor het werken op oneffen terrein!

Voor meer informatie over onze producten of huidige voorraad kunt u ook kijken op www.totaallift.nl

Bent u nieuwsgierig welke machines wij nog meer op onze stand hebben staan, of wilt u een van bovenstaande machines bekijken? Wij verwelkomen u graag op 5-6-7 november op onze stand in Gorinchem!