HOCAP presenteert nieuwe generatie minihijskranen op Verticaaldagen

Tijdens de Verticaaldagen Benelux van 6 tot en met 8 november in Gorinchem presenteert HOCAP de allernieuwste minihijskraan van Jekko. Het betreft een 100% elektrisch aangedreven minihijskraan, uitgevoerd met een lithium accupakket.

Nog nooit eerder vertoond: Jekko SPX 532 Lithium

Op het gebied van minihijskranen werkt HOCAP nauw samen met kranenfabrikant Jekko. Jekko is een innovatief en bovenal state of the art bedrijf. Met de SPX 532 geeft Jekko een blik in de toekomst van minihijskranen. Deze kraan is slechts 77 centimeter breed en heeft een hijshoogte van 17,3 meter. De kraan heeft een maximale hijscapaciteit van 3,2 ton en kan daardoor meer tillen dan zijn eigen gewicht. Bedieningsgemak was een belangrijke factor bij de ontwikkeling van de SPX 532. Daardoor zijn nu alle functies op deze kraan vanaf de radiografische afstandsbediening uit te voeren.

Meer weten? Kom langs op onze stand!

Spinhoogwerkers

HOCAP levert hoogwerkers van gerenommeerde merken. De spinhoogwerker CELA DT25 biedt al jaren zijn meerwaarde bij schilders en verhuurbedrijven. De spinhoogwerkers van CELA zijn compact gebouwd en hebben een laag eigen gewicht. Hierdoor is zelfs het model met een werkhoogte tot 25 meter transporteerbaar met de BE-combinatie.

Glastechniek

Bij HOCAP vindt u een uitgebreid assortiment glasliften, glasrobots en glaszuigers: van zelfaangedreven off-road smartlifts tot glaszuigers van allerlei formaat. De populaire modellen zijn hierbij altijd uit voorraad leverbaar, zo ook de Smartlift SL408 Outdoor High Lifter; een echte allrounder in het programma van Smartlift. Door de betrouwbare, elektrische voorwielaandrijving kan er met deze glasrobot gewerkt worden op ruw terrein. De Smartlift heeft een dubbel vacuüm circuit met twee vacuümpompen waardoor veiligheid is gewaarborgd. De verstelbare zuignappen zijn middels de elektrisch aangedreven, telescopische hefarm en het kantelmechanisme nauwkeurig te positioneren.

Wij zien u graag op onze stand H118!