De nieuwe rupshoogwerkers van Custers®

Custers ontwikkelt en produceert sinds meer dan 50 jaar een breed pakket aan hoogwerkers en aluminium steigers. Het totale gamma omvat Custers® autohoogwerkers, rupshoogwerkers. schaarhoogwerkers op truck, tractorhoogwerkers en andere speciale hoogwerkers. Bovendien heeft Custers een ruim assortiment aan aluminium steigerproducten; zoals rolsteigers, vouwsteigers, trappentorens, yssteigers, one-man steigers en vele andere productvarianten.

Op de Verticaaldagen zullen wij volgende producten tonen:

Rupshoogwerker Verda 12:

Custers heeft hét antwoord op de niet meer leverbare Hitachi64 en de Hitachi99, Custers kan nu een 9m én een 12m compacte rupshoogwerker aanbieden.

De Verda 12 is geschikt voor twee personen mét nog 70 kg last of gereedschap. De Verda 12 heeft een continu zwenkbereik en is standaard voorzien van een korfrotatie van 2x90°. Ze heeft een maximale werkhoogte van 12,3 m en een maximaal zijdelingse reikwijdte van 10,2m. Het eigengewicht bedraagt hier 3.500 kg of 4900kg. Afhankelijk van de gekozen uitvoering is in een groot gedeelte van het werkdiagram rijden op hoogte mogelijk. De transportafmetingen zijn (lxbxh): 5,25mx1,80/2,00mx2,00m.

Beide Verda ’s hebben rupsbanden en maken deze machines heel geschikt voor werken op onverharde ondergronden. Met name in de (hallen –en kassen)bouw –en industriesector, maar ook in de groensector zijn deze hoogwerkers breed inzetbaar.

 

Truckhoogwerker Taurus 230-12MV:

Deze 12m hoogwerker is gemonteerd op een bestelbus en is uitermate geschikt voor onderhoud van openbare verlichting. Deze Custers® autohoogwerker is stabiel, degelijk, functioneel, veilig en bovenal makkelijk en snel in gebruik.

In de korf is een bedieningspaneel standaard aan de bijrijderzijde gemonteerd. Met de zgn. “flipper”- schakelaars in de bedieningskast vindt de elektronisch ingeregelde aansturing van de bewegingen van de hoogwerker plaats. Alle bewegingen zijn traploos te regelen en meerdere bewegingen kunnen tegelijkertijd worden uitgevoerd.

De diverse bedieningselementen zijn overzichtelijk en logisch opgesteld en door middel van symbolen en tekstplaten duidelijk herkenbaar.

 

Custers heeft een landelijk dekkend servicenetwerk dat 24/7 service verleent aan haar relaties. Al onze monteurs hebben zijn deskundig, zijn VCA en TüV-gecertificeerd en hebben een jarenlange ervaring in de hoogwerker business.

 

Voor meer info:

Custers Hydraulica BV

Smakterweg 33

5804AE Venray

T 0478 553 000

www.custers.nl