Eurosupply presenteert op aanhanger te transporteren kniktelescoop op Vertikaaldagen in Gorinchem

Eurosupply Hoogwerksystemen heeft haar verkoopassortiment uitgebreid met de elektrische kniktelescoop Nifty HR12L die door het lage gewicht van slechts 2.540 kg te transporteren is op een aanhanger. Dit creëert de mogelijkheid om in moeilijk bereikbare zones de hoogwerker af te leveren en niet onbelangrijk, het levert ook een aanzienlijke besparing op in de transportkosten. De machine wordt tijdens de Vertikaaldagen op 5 tot en met 7 november gepresenteerd.

De krachtige 12 meter kniktelescoop heeft een volledig elektrische aandrijving waardoor de machine zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, in milieuzones zoals de binnenstad en op geluidstille locaties. Door de telescoperende bovenarm wordt het platform nauwkeurig gepositioneerd en de smalle transportbreedte van 1,79 meter zorgt ervoor dat de machine gemakkelijk te manoeuvreren is. Door zijn draaicirkel van slechts 3,63 meter kan de hoogwerker gemakkelijk gebruikt worden op lastige plekken. De HR12L is leverbaar met onderhoudsvrije- of Lithium-ion accu's, een belangrijk detail voor gebruikers die werken in het groenonderhoud of voor gemeentes.


“Het is al mogelijk om de HR12L te leasen voor een bedrag van € 632,- per maand, hierdoor is het voor iedere gebruiker mogelijk te werken in een duurzaam hoogwerkerproduct,” vertelt Coert Nodelijk, algemeen directeur bij Eurosupply.


Naast de HR12L, zal Eurosupply ook de autohoogwerker Multitel MT162 hybrid presenteren. Met deze autohoogwerker kunnen de werkzaamheden in milieuzones gewoon worden uitgevoerd. Ook onderhoud in de binnensteden kan geruisloos doorgaan en de eikenprocessierupsen kunnen in de natuur op verantwoorde wijze worden bestreden. En zo zijn er nog talloze andere werkzaamheden waarvoor deze autohoogwerker met een werkhoogte van 16 meter een duurzame oplossing op hoogte biedt.
“Al sinds 1990 levert Eurosupply hoogwerkers, onderdelen, onderhoud en opleidingen en door de intensieve samenwerking met de fabrikanten voorzien wij de markt continu van de nieuwste innovatieve hoogwerkerproducten en met deze machines in onze verhuurvloot behoren wij tot één van de voorlopers op het gebied van innovatieve hoogwerkertechniek in Nederland,” aldus Coert Nodelijk.