VTU vakdag 2018

Woensdag 26 september 2018
10.00 - 21.00 uur


Op woensdag 26 september 2018 vindt de 2e editie van VTU Vakdag plaats. Dit is hét moment waarop de uitvaartbranche bij elkaar komt! Deze dag staat in het teken van kennis vergaren en netwerken. Mis het niet, want deze dag is een extra contactmoment tussen de twee edities van de 4-jaarlijkse Uitvaart Vakbeurs in. VTU Vakdag is niet alleen voor VTU-leden, maar is in het leven geroepen voor de gehele uitvaartbranche. In een laagdrempelige sfeer ontmoet u in één dag 2.000 kwalitatieve bezoekers! U kunt diverse kennissessies verwachten tijdens de vakdag. Het volledige programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Daarnaast is er een netwerkplein opgesteld waar u de mogelijkheid krijgt om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje. 

De ruim 120 exposanten van VTU Vakdag zijn groothandelaren, toeleverancier, importeurs en fabrikanten op het gebied van begraafplaatsinrichting en onderhoud, crematoria-inrichting en crematieovens, uitvaartcentra en aulainrichting, crematoria-inrichting en crematieovens, uitvaartcentra en aulainrichting, geurbestrijding, uitvaartbenodigdheden, graf- en gedenkmonumenten, baby- en kinderuitvaartproducten, asbestemmingen / urnen / sieraden, afscheidsgeschenken, uitvaartkisten en kistbekleding, rouwbloemen, (internationaal) rouwvervoer, rouwdrukwerk, rouwadvertenties en condoleance, postmortale zorg, nazorg, audio- & videosystemen, video en fotograaf, muzikanten en sprekers, kleding, media, software, personeel, trainingen & opleidingen, horeca & catering, branchevereniging, branchegerelateerde organisaties en verzekeringen. Bent u werkzaam in een van bovenstaande branches? Maak dan gebruik van deze gelegenheid en neem deel aan deze vakdag. Wij zien u graag (terug) als exposant van VTU Vakdag!

  

Tickets bezoekers
De VTU Vakdag 2018 wordt gehouden op initiatief van de VTU; de organisatie ligt bij Easyfairs Evenementenhal. Deelname aan de VTU Vakdag staat open voor zowel leden als niet-leden van de VTU. De toegangsprijs voor bezoekers is € 25,- per persoon. Dit om de kwaliteit van de vakdag te waarborgen en te investeren in een kwalitatief hoogstaand kennisprogramma. Exposanten ontvangen een aantal gratis toegangstickets om uit te delen aan klanten. Wij brengen u zo snel mogelijk op de hoogte van het kwalitatieve kennisprogramma waar de bezoeker met stip op één naar op zoek is. 

Bekijk hier de terugblik van de VTU Vakdag die afgelopen keer in 2014 plaatsvond:

Exposantenprofiel

Klik hier voor de uitgebreide exposantenanalyse van VTU Vakdag 2018

Bezoekersprofiel

 Klik hier voor de uitgebreide bezoekersanalyse van VTU Vakdag 2018

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   woensdag 26 september 2018 10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00

Guido Thys
10.00 - 21.00

Udo Gentgen

Opbouwdagen: dinsdag 25 september 2018 08:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: woensdag 26 september 2018 21:15 - 00.00 uur, donderdag 27 september 2018 07:00 - 14.00 uur

Aanvullende beursinformatie

Download uw gratis online-bannerpakket
Om uw beursdeelname naast de Uitnodigingsservice extra te promoten, hebben wij speciaal voor u een online promotiepakket samengesteld. Deze bevat banners voor uw website/e-mailhandtekening/digitale nieuwsbrief, het beurslogo en afbeeldingen. Via onderstaande button komt u terecht bij het gratis promotiepakket.


 

Exposure buiten uw beursstand
Wilt u extra exposure tijdens VTU Vakdag? Wij bieden u nu diverse mogelijkheden tot sponsoring. Via onderstaande button ontdekt u de verschillende sponsormogelijkheden. Neem bij interesse en aanvraag sponsoring contact op met Debbie de Bruijn.

 

 

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

VTU vakdag 2018

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Een eventmanager, adviseur en productmanager buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Debbie de Bruijn
Debbie de Bruijn
Adviseur
+31 (0)183 - 680 688
Stuur mij een e-mail
Bettina Bambacht
Bettina Bambacht
Marketeer
+31 (0)183 - 680 669
Stuur mij een e-mail
Mascha de Bruin
Mascha de Bruin
Adviseur
+31 (0)183 - 680 693
Stuur mij een e-mail