VTU vakdag 2018

Woensdag 26 september 2018
10.00 - 21.00 uur


Op woensdag 26 september 2018 vindt de 2e editie van VTU Vakdag plaats in Evenementenhal Gorinchem. Dit is hét moment waarop de uitvaartbranche bij elkaar komt! Deze dag staat in het teken van kennis vergaren en netwerken. Mis het niet, want deze dag is een extra contactmoment tussen de twee edities van de 4-jaarlijkse Uitvaart Vakbeurs in. VTU Vakdag is niet alleen voor VTU-leden, maar is in het leven geroepen voor de gehele uitvaartbranche. In een laagdrempelige sfeer ontmoet u in één dag 2.000 kwalitatieve bezoekers! U kunt diverse kennissessies verwachten tijdens de vakdag. Daarnaast is er een netwerkplein opgesteld waar u de mogelijkheid krijgt om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje. 

            

----------------------------------------------------------------------------------

Tickets bezoekers
De VTU Vakdag 2018 wordt gehouden op initiatief van de VTU; de organisatie ligt bij Easyfairs Evenementenhal. Deelname aan de VTU Vakdag staat open voor zowel leden als niet-leden van de VTU. De toegangsprijs voor bezoekers is € 25,- per persoon. Dit om de kwaliteit van de vakdag te waarborgen en te investeren in een kwalitatief hoogstaand kennisprogramma. Exposanten ontvangen een aantal gratis toegangstickets om uit te delen aan klanten. 

----------------------------------------------------------------------------------

Bekijk hier de terugblik van de VTU Vakdag die afgelopen keer in 2014 plaatsvond:

Exposantenprofiel

Klik hier voor de uitgebreide exposantenanalyse van VTU Vakdag 2018

Bezoekersprofiel

 

 Klik hier voor de uitgebreide bezoekersanalyse van VTU Vakdag 2018

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   woensdag 26 september 2018 10.00 - 21.00 uur
09.50 - 10.00

Opening VTU Vakdag door de voorzitter van de VTU.

Peter van Wijk
10.30 - 10.45

Maak kennis met een aantal gerealiseerde oplossingen en specials op AV gebied voor zowel binnen als buiten

Pitch Schaapsound - Joost de Visser
11.00 - 12.00

Udo Gentgen
12.00 - 12.15

De laatste trends en de invloed van e-commerce op de traditionele markt

Pitch Amco - Roy Knol
12.45 - 13.00

Samen zaaien, groeien en oogsten.

Pitch Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders
14.00 - 15.00

Duo presentatie Marie-Jose van Hekke & Walter Spangenberg
15.00 - 15.15

Crematorium nieuwe stijl

Pitch Finevita - Albert van der Laan
15.30 - 15.45

Tips en handvatten voor het verbeteren van de online vindbaarheid van uw organisatie

Pitch Clickables - Michael Letens
16.00 - 17.00

Frans_Goenee_VTU_Vakdag-.png

Frans Goenee
17.15 - 18.15

Guido Thys

Opbouwdagen: dinsdag 25 september 2018 08:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: woensdag 26 september 2018 21:15 - 00.00 uur, donderdag 27 september 2018 07:00 - 14.00 uur

Aanvullende beursinformatie

De Vereniging Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche (VTU)
VTU is de belangenorganisatie voor toeleveranciers die leveren aan onder meer uitvaartverzorgers, begraafplaatsen, crematoria en mortuaria. De doelstelling van de VTU is het behartigen van de belangen van de leden en het bevorderen van hun werkzaamheden op het gebied van de toeleveranties voor de uitvaartbranche en/of de lijkbezorging. VTU is op 24 december 1993 opgericht en heeft ca. 100 leden. De kracht van de VTU is dat zij namens de gezamenlijke toeleveranciers een aanspreekpunt is voor tal van instanties en daardoor beter in staat is een ‘vuist’ te maken. VTU-leden worden voortdurend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen de branche, die door het onderling uitwisselen van informatie wordt verkregen. Dat is een belangrijke toegevoegde waarde. Niet alleen verschijnen er regelmatig nieuwsbrieven, maar ook de website van de VTU (www.vtu-online.nl) kan daarbij een belangrijke rol spelen.Download uw gratis online-bannerpakket
Om uw beursdeelname naast de Uitnodigingsservice extra te promoten, hebben wij speciaal voor u een online promotiepakket samengesteld. Deze bevat banners voor uw website/e-mailhandtekening/digitale nieuwsbrief, het beurslogo en afbeeldingen. Via onderstaande button komt u terecht bij het gratis promotiepakket.


 

Exposure buiten uw beursstand
Wilt u extra exposure tijdens VTU Vakdag? Wij bieden u nu diverse mogelijkheden tot sponsoring. Via onderstaande button ontdekt u de verschillende sponsormogelijkheden. Neem bij interesse en aanvraag sponsoring contact op met Debbie de Bruijn.

 Promotiemiddelen_VTU_Vakdag_2018-.jpg

 

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Volg ons op social media

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Een eventmanager, adviseur en productmanager buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Debbie de Bruijn
Debbie de Bruijn
Adviseur
+31 (0)183 - 680 688
Stuur mij een e-mail
Mascha de Bruin
Mascha de Bruin
Head of Event
+31 (0)183 - 680 693
Stuur mij een e-mail