VTU vakdag 2018

Woensdag 26 september 2018
10.00 - 21.00 uur

Op woensdag 26 september 2018 vindt de 2e editie van de VTU Vakdag plaats. Dit is hét moment waarop de uitvaartbranche bij elkaar komt! Deze dag staat in het teken van kennis vergaren en netwerken. Mis het niet, want de driedaagse Uitvaart Vakbeurs vindt pas weer plaats in 2020. De VTU Vakdag is niet alleen voor VTU-leden, maar is in het leven geroepen voor de gehele uitvaartbranche. In een laagdrempelige sfeer ontmoet u in één dag ruim 120 exposanten! U kunt diverse kennissessies verwachten tijdens de vakdag. Hou het actuele kennisprogramma in de gaten. Daarnaast is er een VTU netwerkplein opgesteld waar u de mogelijkheid heeft om tijdens de vakdag met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje.

De ruim 120 exposanten van VTU Vakdag zijn groothandelaren, toeleverancier, importeurs en fabrikanten op het gebied van begraafplaatsinrichting en onderhoud, crematoria-inrichting en crematieovens, uitvaartcentra en aulainrichting, crematoria-inrichting en crematieovens, uitvaartcentra en aulainrichting, geurbestrijding, uitvaartbenodigdheden, graf- en gedenkmonumenten, baby- en kinderuitvaartproducten, asbestemmingen / urnen / sieraden, afscheidsgeschenken, uitvaartkisten en kistbekleding, rouwbloemen, (internationaal) rouwvervoer, rouwdrukwerk, rouwadvertenties en condoleance, postmortale zorg, nazorg, audio- & videosystemen, video en fotograaf, muzikanten en sprekers, kleding, media, software, personeel, trainingen & opleidingen, horeca & catering, branchevereniging, branchegerelateerde organisaties en verzekeringen.


    

Tickets
De toegangsprijs voor bezoekers is € 25,- per persoon. Dit om de kwaliteit van de vakdag te waarborgen en te investeren in een kwalitatief hoogstaand kennisprogramma. Houd onze website in de gaten voor het kennisprogramma.

Wij heten u van harte welkom tijdens de vakdag van het jaar in Evenementenhal Gorinchem. Mis het niet! Wij zien u graag (terug) als bezoeker van VTU Vakdag. Bekijk hier de terugblik van de VTU Vakdag die afgelopen keer in 2014 plaatsvond:


Beursprogramma

Dag 1   woensdag 26 september 2018 10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00

Guido Thys
10.00 - 21.00

Udo Gentgen

Exposantenprofiel

Klik hier voor de uitgebreide exposantenanalyse van VTU Vakdag 2018

Bezoekersprofiel

 Klik hier voor de uitgebreide bezoekersanalyse van VTU Vakdag 2018

Actueel

Aanvullende beursinformatie

De Vereniging Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche (VTU)
VTU is de belangenorganisatie voor toeleveranciers die leveren aan onder meer uitvaartverzorgers, begraafplaatsen, crematoria en mortuaria. De doelstelling van de VTU is het behartigen van de belangen van de leden en het bevorderen van hun werkzaamheden op het gebied van de toeleveranties voor de uitvaartbranche en/of de lijkbezorging. VTU is op 24 december 1993 opgericht en heeft ca. 100 leden. De kracht van de VTU is dat zij namens de gezamenlijke toeleveranciers een aanspreekpunt is voor tal van instanties en daardoor beter in staat is een ‘vuist’ te maken. VTU-leden worden voortdurend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen de branche, die door het onderling uitwisselen van informatie wordt verkregen. Dat is een belangrijke toegevoegde waarde. Niet alleen verschijnen er regelmatig nieuwsbrieven, maar ook de website van de VTU (www.vtu-online.nl) kan daarbij een belangrijke rol spelen.

VTU vakdag 2018

Heeft u vragen over deze beurs?