Tweede VTU Vakdag op 26 september 2018

Na het succes van de eerste editie (ruim 2.000 bezoekers) wordt er op woensdag 26 september 2018 in de Evenementenhal Gorinchem opnieuw een VTU Vakdag georganiseerd. Net als vier jaar geleden gebeurt dat op initiatief van de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) en ligt de organisatie van dit ééndaagse evenement bij Easyfairs Evenementenhal.

Kennisoverdracht en netwerken
“Met de invulling en het programma is de beurscommissie inmiddels al volop aan het werk”, vertelt Jos Weijs, VTU-bestuurslid en voorzitter van de beurscommissie. “Het belooft weer een gevarieerd evenement te worden waarbij we ons naast netwerken vooral zullen gaan focussen op kennisoverdracht.”

   

Veel belangstelling
Volgens Mascha de Bruin van Easyfairs Evenementenhal zijn de reacties zeer positief. “Nu al hebben zich zo’n vijftig exposanten aangemeld om deel te nemen aan dit ééndaagse evenement. Uiteraard hopen we dat we het aantal exposanten van bijna honderd in 2014 zullen overtreffen.”

Deelname aan de VTU Vakdag staat open voor zowel leden als niet-leden. De toegangsprijs voor bezoekers wordt € 25,- per persoon. Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl/vtu

Noteer 26 september 2018 in uw agenda