Overweldigende belangstelling voor VTU Vakdag 2018

“Met nog ruim een half jaar tot woensdag 26 september, is het aantal aanmeldingen voor een stand tijdens de VTU Vakdag 2018 enorm”, vertelt Mascha de Bruin van Easyfairs Evenementenhal enthousiast. “Nu al hebben zich ruim 60 exposanten geregistreerd. Ik heb dan ook goede hoop dat er dit jaar tijdens VTU Vakdag meer dan honderd stands zijn. Daarmee belooft het aanbod voor bezoekers zeer gevarieerd te zijn.”

Programma van sprekers – enquête
“De VTU Vakdag zal zich, naast netwerken en een gevarieerd aanbod van exposanten, vooral ook focussen op kennisoverdracht”, vertelt Jos Weijs, VTU-bestuurslid en voorzitter van de beurscommissie. “Als beurscommissie zijn wij daarom druk bezig met een breed programma van sprekers. Over de onderwerpen die hier aan de orde zouden moeten komen hebben wij uiteraard zelf volop ideeën, maar wij zijn vooral ook benieuwd naar de mening van anderen. Binnenkort zal daarom een enquête worden verstuurd waarin wij iedereen vragen om hun mening. Deze enquête wordt tevens op de website www.vtuvakdag.nl gepubliceerd.”

VTU Vakdag
Na het succes van de eerste editie (met ruim 2.000 bezoekers) wordt er op woensdag 26 september 2018 in de Evenementenhal Gorinchem (Franklinweg 2, Gorinchem) opnieuw een ééndaagse VTU Vakdag georganiseerd.

De VTU Vakdag 2018 wordt gehouden op initiatief van de VTU; de organisatie ligt bij Easyfairs Evenementenhal. Deelname aan de VTU Vakdag staat open voor zowel leden als niet-leden van de VTU. De toegangsprijs voor bezoekers is € 25,- per persoon. Voor meer informatie: www.vtuvakdag.nl.