Sprekersprogramma VTU Vakdag rond

Met Frans Goenee (inspiratiemanager de Efteling), Walter Spangenberg (ingenieursbureau ABT) en interieur ontwerpster Marie José van Hekke (Concepts & Images) is het sprekersprogramma voor de VTU Vakdag 2018 rond. Eerder was al bekend dat ook ‘bedrijvendokter’ Guido Thys en de Duitse beursorganisator Udo Gentgen van FORUM BEFA op 26 september in de Evenementenhal Gorinchem kennissessies zullen verzorgen.

Frans Goenee - Gastgerichtheid
Frans Goenee, die als inspiratiemanager bij ‘s lands bekendste attractiepark al tientallen jaren verantwoordelijk is voor onder meer creatieve ontwikkeling, neemt bezoekers tijdens zijn presentatie op inspirerende wijze mee met langs de ontwikkelingen die de Efteling de afgelopen jaren heeft doorlopen op het gebied van met name gastgerichtheid. “Ik ben ervan overtuigd dat wij als uitvaartbranche na zijn presentatie met een frisse blik tegen gastgerichtheid aankijken”, vertelt beurscommissie-voorzitter Jos Weijs enthousiast.Duo presentatie - Parallel naar de bouw

In een gezamenlijke presentatie kijken Marie José van Hekke en Walter Spangenberg vanuit hun specifieke ervaring en expertise naar conceptueel denken over de ontwikkelingen in de uitvaartbranche. Daarbij trekken zij een parallel naar de bouw en proberen zij de vraag ‘welke technieken zullen de branche verder brengen?’ te beantwoorden. Ook gaan zij in dat kader in op emotie en beleving.
“Als organisatie zijn wij enorm trots dat wij de bezoekers aan de VTU Vakdag zo’n mooi, breed en inspirerend sprekersprogramma kunnen aanbieden”, vertelt beurscommissie voorzitter en VTU- bestuurslid Jos Weijs enthousiast. “We richten ons naast netwerken en een gevarieerd aanbod van exposanten, vooral ook op kennisoverdracht. Daarmee willen we de bezoekers daadwerkelijk handvatten bieden om verder te ondernemen en/of ideeën op te doen.”

 

VTU Vakdag

De ééndaagse VTU Vakdag wordt gehouden op initiatief van de VTU; de organisatie ligt bij Easyfairs Evenementenhal in Gorinchem (Franklinweg 2, Gorinchem). Deelname aan de VTU Vakdag staat open voor zowel leden als niet-leden van de VTU. De toegangsprijs voor bezoekers is € 25,- per persoon. Voor toegangskaarten en meer informatie: www.vtuvakdag.nl.