Winter Fair 2020

Gegarandeerd gezellig in winterse sferen!

Op 6, 7 en 8 november 2020 is de kou van buiten ver te zoeken in Evenementenhal Hardenberg. Meer dan 15.000 bezoekers reizen af naar de gezelligste Winter Fair van Nederland!

Winter Fair Hardenberg is de perfecte dag uit voor het hele gezin. Terwijl de dames heerlijk struinen langs de meer dan 200 stands die Winter Fair telt, kunnen mannen heerlijk vertoeven op de Men Cave. Kids vermaken zich uren lang door te klimmen en klauteren op het Kidsplein van Winter Fair.

Daarmee is Winter Fair het perfecte moment om uw product in de spotlights te zetten en tienduizenden bezoekers kennis te laten maken met uw product/dienst. Vul uw presentatie aan met tal van activiteiten, waaronder het geven van workshops en demonstraties.

Winter Fair richt zich dit jaar niet alleen op het vrouwelijk winkelend publiek maar biedt ook een gezellige dag uit aan mannen en kids. Zo is het dé perfecte dag uit voor het hele gezin!

  Benieuwd welke exposanten u al voor gingen in 2019 en waar ze stonden? 

      

 

 

 

                                                                                 

Overtuigd van de waarde van deelname aan Winter Fair? Schrijf u in of neem contact op met Annie Kolthof via 0523 - 289 865

                                                                              
 

Aanvullende beursinformatie

 

 

Sfeerimpressie Winter Fair 2018

Volg ons op social media

Actueel

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdige beursorganisator staat voor u klaar. Zij buigt zich over uw deelname. Door haar veelzijdige achtergrond weet zij samen met haar medewerker marketing & communicatie haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen zorgt het team voor een succes!

Annie Kolthof
Annie Kolthof
Adviseur
+31 (0)523 - 289 865
Stuur mij een e-mail
Kim Boerrigter
Kim Boerrigter
Marketeer
+31 (0)523 - 289 804
Stuur mij een e-mail