Geheel productieproces te zien op METAVAK TechnoSquare

Beursorganisator Easyfairs Evenementenhal introduceert op METAVAK 2018 het METAVAK TechnoSquare. Dit zal de centrale plek op de beursvloer worden waar exposanten samenwerken om live demonstraties te geven en (product)kennis over te dragen aan bezoekende vakprofessionals.

DMG MORI, Hagoort, Iscar, Harry Hersbach ToolsHaimer en BMO Automation nemen deel aan het METAVAK TechnoSquare. De materialen worden gefaciliteerd door ThyssenKrupp. Naast de machines die in werking worden gesteld, geven experts verschillende demonstraties aan bezoekers en uitleg over de mogelijkheden van de machines en complementaire producten.

“We merken dat het op de beursvloer rinkelt en kinkelt van draaiende machines die de meeste exposanten demonstreren op hun stand. Op het METAVAK TechnoSquare werken de deelnemende bedrijven samen om het volledige productieproces van a tot z te demonsteren. Wij zijn hier enorm blij mee, want daardoor kunnen bezoekers de samenwerking tussen producten en diensten van verschillende leveranciers zien”, laat METAVAK-adviseur Daniëlle Wild weten.

Indien bezoekers tussen de demonstraties door vragen hebben, kunnen ze eenvoudig een bezoek brengen aan de stand van één van de deelnemers. Deze bedrijven zijn als collectief te vinden op de beursvloer en staan met hun stand rondom het METAVAK TechnoSquare.

Op METAVAK presenteren leveranciers van industriële productietechnieken, automatiseringsoplossingen, software, gereedschappen en andere producten/diensten waar de hedendaagse metaalproductie om vraagt. Op dit moment staan ruim 170 bedrijven op de METAVAK-deelnemerslijst. De vakbeurs verwelkomt veel directie- en managementleden van grote metaalbedrijven die onder het genot van een hapje en drankje de laatste trends ontdekken en in een ongedwongen sfeer hun relaties ontmoeten. Ook komen de eindgebruikers en medewerkers om productkennis te vergaren en hun toekomstige werkmateriaal te ontdekken. 

Dit jaar vindt METAVAK gelijktijdig plaats met NIL Verbindingsweek. Tijdens deze tweejaarlijkse combinatie presenteren circa 260 exposanten hun producten en diensten onder één dak. METAVAK vindt plaats op 30, 31 oktober en 1 november 2018 in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15.