The Oil Company

METAVAK exposant The Oil Company is de eerste webshop in Nederland voor hoogwaardige olieproducten en aanverwante artikelen, specifiek voor de metaalverwerkende industrie.

Doelstelling van de The Oil Company is dat u als klant in drie klikken uw olieproducten de volgende dag in huis heeft. De combinatie van hoogwaardige producten met een heel scherpe prijs en gratis levering in Nederland heeft menig bedrijf reeds doen besluiten om artikelen bij The Oil Company af te nemen. Volgens Mirjam Polak van The Oil Company is het een trent dat prive aankoopgedrag via het web ook in de professionele sector gaat plaatsvinden. "Echter zijn nog niet alle bedrijven dusdanig ingericht om ook via Ideal een betaling te doen terwijl deze bedrijven wel willen profiteren van onze hoogwaardige producten en scherpe prijzen. Vandaar dat we op veler verzoek onze betalingspagina hebben aangepast, zodat de klant ook via een factuur de betaling kan voldoen." 

The Oil Company is een jong en dynamisch bedrijf. "Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de metaal verspaning m.b.t. koelvloeistoffen en gereedschappen. Deze combinatie maakt ons aanbod uniek. Vanuit onze kennis en kunde hebben we een kwalitatief hoogwaardige reeks producten kunnen samenstellen die volledig is afgestemd op de metaal verspanende industrie." 

"Wij weten uit ervaring wat u als gebruiker in de metaalindustrie nodig heeft. We streven naar een zo laag mogelijke prijs voor de meest hoogwaardige producten. We proberen zo efficiënt mogelijk om te gaan met beursdeelnames, gedrukte catalogi en flyers. Niet alleen uit milieu overwegingen (we streven naar papierloos werken) maar ook om de overheadkosten zo laag mogelijk te houden. Dat vertaalt zich in een scherpe prijs voor onze klanten, zonder bezorgkosten. Uw bestelling wordt gratis in heel Nederland bezorgd.

Ook op technisch vlak staan we u volledig terzijde. Indien gewenst zorgen we voor technische ondersteuning en ook de fabrikant staat gereed om de hoogst mogelijke service te verrichten." 

Ontmoet The Oil Company persoonlijk op 30, 31 oktober en 1 november op METAVAK!

www.theoilcompany.nl

In drie klikken uw olie in huis

Ga naar de metavak website www.metavak.nl