Teqram: Vision Guided Robotics

Teqram is gestart als onderdeel van Tollenaar Industries. Onze wortels liggen in de maakindustrie. Als vakmensen, techneuten en engineers hebben wij geleerd om succesvol te zijn in hoog competitieve omgevingen door te focussen op productiviteitsverbetering. Naast het toepassen van de basis (5S, standaardisatie, Kaizen, Werk-Instructies), ligt ons voordeel in het ontwikkelen van technologie voor radicale productiviteitsverbetering. Dit laatste vormt het beginsel van Teqram.

Kennis in huis Als expert in Vision Guided Robotics heeft Teqram een modulair vision systeem ontwikkeld op basis van praktijkervaringen in de maakindustrie. Door een slimme combinatie van werktuigbouwkundigen, programmeurs en software-engineers is ons systeem flexibel en direct te integreren in huidige productieprocessen. Ons “Easy” concept garandeert gebruiksvriendelijkheid en naadloze integratie. Het vision systeem van Teqram biedt naast productiviteitsverhoging meer voordelen dan enkel kostenbesparing. Belasting van personeel kan drastisch worden verminderd terwijl productkwaliteit zal stijgen.

Software & Producten Ons team van engineers heeft jarenlange in-house ervaring in industriële automatisering. Wij weten dat automatisering moeilijk en intensief is. Daarom zorgen wij er altijd voor dat onze software, uitrusting en machines opgebouwd zijn uit modulaire bouwstenen. Dit garandeert kosten-effectiviteit en betrouwbaarheid. Wij weten ook dat gebruiksvriendelijkheid intrinsiek moet zijn. Dat is de reden dat al onze producten het woord EASY bevatten. Onze technologie is gebruiksvriendelijk: voor de operator, de (software)engineer en voor de manager.

Onze bouwstenen:

• EasyEye: een 3D vision robot-controller
• EasyIO: gedistribueerde machine I/O en besturing
• EasyFlexibleFramework: een open IoT software-ontwikkelingsplatform
• EasyBot: een robotsysteem met een hoge variëteit in product handeling

Wij ontwerpen, produceren, installeren en verzorgen de service van Vision Guided Robotics voor klantspecifieke automatisering. Wij bieden kosten-effectieve en gebruiksvriendelijke oplossingen. Productivity improvement made EASY.

Laat ons vrijblijvend uw producten testen! Geïnteresseerd in het automatiseren van productieprocessen? Benieuwd naar de mogelijkheden van Bin-picking voor uw producten? Wij bieden nu een vrijblijvende Bin-picking demo aan voor uw eigen producten. Vul het contactformulier in dan nemen wij vrijblijvend contact met u op. Ervaar flexibele robotisering ongeacht omgeving of productvariatie.

Talk to us. We listen