Olmia Robotics opent webshop voor cobots

Nu collaboratieve robots (cobots) steeds vaker worden gebruikt voor het automatiseren van onderdelen van productielijnen, komt ook de behoefte om snel en makkelijk tools, accessoires en toeleversystemen voor cobots aan te schaffen. Olmia Robotics, system integrator van cobots uit Tiel, biedt nu alle toebehoren voor cobotsystemen aan in een webshop.

In de webshop zijn niet alleen de cobots zelf, maar ook o.a. 4 typen grippers (elektrisch, pneumatisch, magnetisch of vacuüm), sensoren, wisselsystemen en kabelgeleiding verkrijgbaar. Daarnaast vind je er complete, turn-key cobotsystemen voor flexibele toepassingen of beladingsoplossingen.

In deze webshop kan je rustig rondkijken en op ideeën komen hoe je jouw cobot nog flexibeler kunt inzetten. Bijvoorbeeld met een beladingssysteem voor bewerkingsmachines, zoals de Robobooster 4000.

Robobooster 4000, de ultieme beladingskast voor bewerkingsmachines

Deze beladingskast met meerdere laden is een compact oplossing, die je in staat stelt je productie te verhogen door met een grotere buffer te werken. Hierdoor kan je bewerkingsmachine meer draaiuren maken met minder manuren en stilstand. Omdat de bewerkingsmachine automatisch beladen wordt, kan de bewerkingsmachine nu ook doorwerken tijdens nachten of weekenden. De Robobooster 4000 communiceert met alle bewerkingsmachines, zoals CNC draai- en freesbanken, kantbanken, ponsmachines en spuitgietmachines. Hij wordt geleverd met de benodigde software en pneumatiek en is compatibel met alle cobots en kleinere industriële robotarmen.

METAVAK 2018 in Gorinchem

Deze Robobooster 4000 zie je aan het werk tijdens de METAVAK. Olmia Robotics staat zelf op stand 175 en laat je graag zien hoe hiermee jouw robot gedurende een hele shift zelfstandig een bewerkingsmachine kan beladen.

Bekijk de Robobooster 4000 alvast op www.olmia-robotics.nl/shop/robobooster4000