STYLE is uniek

Sinds de oprichting in 1991 is STYLE CNC Machines een voorloper in de CNC wereld. Een puur Hollands bedrijf dat altijd vooruit denkt en anders is. De unieke STYLE besturing en prachtige machines hebben ervoor gezorgd dat wij ons de laatste jaren echt goed kunnen vestigen in de BeNeLux en daarbuiten.

STYLE werkt met haar klanten en medewerkers dagelijks aan vooruitstrevende en eenvoudige machines. Uitgerust met de unieke STYLE besturing zijn de draai- en freesbanken toegankelijk voor de beginnende verspaner en uitgebreid met diverse complexe functionaliteiten voor de ervaren CNC operator. Al binnen één dag training kunt u aan de slag met verspanen op de STYLE machines.

Het hart van STYLE is de besturing. Juist in deze tijd waar goede vakmensen schaars zijn, onderscheid STYLE zich door een besturing die te gebruiken is door de ervaren verspaner maar tevens ook door de onervaren gebruiker. Wat de STYLE besturing zo uniek maakt zijn de uitgebreide functionaliteiten, die geen ander bedrijf ter wereld zo compleet kan aanbieden. De CNC software is speciaal ontwikkeld voor het snel en gemakkelijk tekenen en uitvoeren van enkelstuks en kleine series.

Elke bewerking is met enkele clicks en invulling van een minimaal aantal waarden, direct en continu zichtbaar op het 19” touchscreen. De CNC software is ontwikkeld voor het snel gemakkelijk tekenen en uitvoeren van enkelstuks en kleine series. De kracht hiervan zit ‘m niet alleen in de functionaliteit, maar vooral in de menustructuur. De gebruiker loopt veel sneller door het programma heen, omdat er een slim systeem achter zit, waarbij heel veel variabelen al ingevuld zijn. Dat scheelt heel veel tijd. Met het overzichtelijke 3D-simulatieprogramma van de STYLE Besturing kan elk werkstuk, vooraf uitgebreid getest en geoptimaliseerd worden en wordt automatisch de productietijd berekend. De programmeertijd is teruggedrongen naar een paar minuten. De snelle en eenvoudige programmering resulteert in de kortst mogelijke omsteltijden.

Het pluspunt van STYLE is dat de gehele ontwikkeling, van machine tot en met besturing, in Nederland plaatsvindt. Er wordt gericht geïnvesteerd in onze R&D afdeling waardoor innovatieve oplossingen worden gerealiseerd. Van de vijftig medewerkers houden zich er acht bezig met productontwikkeling, waarvan vijf enkel met de STYLE besturing. Onze eigen R&D afdeling is elke dag bezig met het toepassen van nieuwe ideeën in zowel product development als in software development.