3D Maastricht

Tijdens METAVAK demonstreerde 3D Maastricht BV de industriële 3D printer HMS434 van het Nederlandse merk Hybrid AM Systems. Ook in 2019 is 3D Maastricht op de beursvloer van METAVAK te vinden.

De HMS434 is ontwikkeld in samenwerking met industriële gebruikers, materiaal ontwikkelaars en machinebouwers. Om snel, kostenefficiënt en nauwkeurig strerke delen te maken met industriële specificaties.

Laat u informeren over de mogelijkheden van 3D printen als aanvullende of vervangende productietechnologie. U kunt productiekosten met 80% reduceren en lead times met 50% inkorten.

Het systeem heeft een groot bouw volume van 400x300x400mm, kan maximaal 4 toolheads gebruiken en heeft een geconditioneerde bouwruimte. U kunt allerlei merken en soorten materialen gebruiken. Naast thermoplasten kunnen ook viscose materialen zoals LSR of vloeistoffen verwerkt worden. 

Met een snelle terugverdientijd, kostprijs van € 15.850 en lage operationele kosten een aantrekkelijke propositie. "Wij leveren totale support: brengen, installeren, training, onderhoud en technische helpdesk. Het systeem is modulair uit te breiden met andere functies. Een aantal zijn reeds beschikbaar als optie. In 2019 (Q2) komt de toolchanger beschikbaar. Daarna volgt onder andere Pick & Place om IoT chips te plaatsen.

3D Maastricht ondersteunt bedrijven met het implementeren van 3D printen. Wij leveren professionele kennis, machines en materialen.

Laat u informeren over de mogelijkheden rond het 3D printen van onderdelen, gereedschappen, hulpstukken en (functionele)prototypes.

Kijk op www.3dmaastricht.com of neem contact op via info@3dmaastricht.com