Evenementenhal heeft ‘datingfunctionaliteit’ voor ondernemers

Door de Evenementenhal App vindt u sneller dan ooit een zakelijke date! Met de ‘Match & Meet’-functie – een slimme koppeling tussen bedrijven en personen met dezelfde voorkeuren - ontmoet u razendsnel relevante leads.

Match & Meet is een soort zakelijke Tinder. De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten. Zo is contact snel gemaakt.

Hoe werkt Match & Meet?
Exposanten moeten in de App branches selecteren waarin de bezoeker hen het beste kan vinden. Ze moeten er dus voor zorgen dat ze zichtbaar zijn in de voorkeurscategorie van de bezoeker. De bezoeker kan vervolgens matches maken door een exposant favoriet te maken. Dit kan een bezoeker doen door de exposant vanuit het exposantenoverzicht als favoriet te markeren. De exposant krijgt hiervan melding en krijgt toegang tot de leadgegevens van de bezoeker (indien de exposant heeft deelgenomen aan de uitnodigingsservice van Evenementenhal*).

Evenementenhal App
De Evenementenhal App is gelanceerd in het najaar van 2015. Met deze app hebben exposanten een tool die hun leads registreert en kwalificeert. En dat binnen enkele seconden. Met de data die exposanten krijgen, kunnen ze direct aan de slag met een follow-up, en hebben zij een rapportage die inzichtelijk maakt hoe succesvol de beursdeelname is.

De App biedt verder actuele en relevante beursinformatie als openingstijden, het kennisprogramma, de deelnemerslijst, het dagmenu en de plattegrond. De Evenementenhal App wordt aangeboden in het Nederlands, Engels en Duits. Zo wordt internationaal netwerken nog makkelijker.  

De functionaliteit is gratis. Voor exposanten geldt dat de functionaliteit alleen toegankelijk is wanneer men deelneemt aan de uitnodigingsservice. 

Bezoekers video: 

evenementenhal app - bezoekers from Blender Media on Vimeo.

 Exposanten video:

evenementenhal app exposanten from Blender Media on Vimeo.

 

Download de app hier:

Exposanten

          

 

Bezoekers